Vinni og Kristian bygger K2 Individual Arkitec

K2 Individual Arkitec

Vinni og Kristians Byggeprojekt

Hvordan gik det til at Vinni og Kristian valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Vi havde igennem flere år kigget på adskillige udstillingshuse, men hver gang vi trådte ind i et K2 hus, føltes det bare godt. Den måde man blev mødt på, var bare venlig og imødekommende, så vi var ikke i tvivl, da vi skulle bygge.

Vinni og Kristian valgte hustypen K2 Individual Arkitec fordi…

Der er dejlig højt til loftet og masser af lysindfald, i stuen er der stop-sol glas og dette er en klar fordel når den vender mod syd.

Ovenlysvinduet som kan åbnes, er lækkert på de varme dage.

Rockfonloft som giver den bedste akustik og de indbyggede højtalere i køkkenalrummet.

Viktualierummet som er gemt bag 1 af 3 højskabe i køkkenet.

Garage under huset tag med direkte adgang til bryggerset, så man kan gå tørskoet ind, og gulvvarme så man har mulighed for at bruge det til gildesal.

Jordvarmeanlæg og solceller.

Vores 2 overdækkede terrasser, den ene mod nord til morgen og aftensol. Den anden mod syd, hvor der er direkte adgang til vores dejlige gårdhavemiljø.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Vores kontaktperson Dennis var utrolig hjælpsom og god til at svare på alle vores spørgsmål og komme med de rigtige løsninger, så mavefornemmelsen var dér bare og servicen helt i top.

Under byggeprocessen var det rigtig dejligt med ugeplanen, så man kunne følge med i processen. Det var en fornøjelse at komme i huset og møde de dygtige håndværkere, og alle deadlines blev overholdt. Stor ros til vores byggeleder Ole, som også gjorde et fantastisk stykke arbejde.

Alt i alt K2Huset får vores varmeste anbefaling.