Tove og Hans bygger K2 Individual Funkis

K2 Individual Funkis

Tove og Hans Byggeprojekt

Hvordan gik det til at Tove og Hans valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Vores ønske var at gå fra hus på 314 m2 til mindre m2 og da vi fandt en dejlig sommerhusgrund, endte planen med at bygge et nyt hus på grunden. Vi så efterfølgende en annonce i Jyllands-Posten angående åbent hus i Herning området, hvorefter vi en søndag besøgte udstillingen, så på de forskellige huse og byggefirmaerne. Vi faldt for K2 huset da deres materialer og nytænkning kommer frem i deres huse. Så vi var ikke i tvivl om hvem der skulle bygge vores kommende hus.

Tove og Hans valgte hustypen K2 Individual Funkis fordi…

Vi valgte en Funkis, da vores hus på de 314 m2 var et funkishus og er meget glade for stilen. Vi har fået meget ros af vores valg af de mørke facadesten og byggestil, og indretningen af huset (Plantegning) fungere, der er ingen rum som skulle være byttet rundt. Vi har en dejlig loftshøjde i køkkenet og akustikken i huset er rigtig god, selvfølgelig skulle vi også have et rummeligt viktualierum. Og vores valg af materialer har vist sig at være helt perfekt til huset.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Da vi besøgte åbent hus udstillingen, Byg og Nyt i Herning fik vi en god samtale med byggerådgiveren fra K2 Huset. Derefter var vi ikke i tvivl, vi ville vælge K2 Huset til at opføre vores nye hus.