Sussi og Ryan bygger K2 Individual Funkis

K2 Individual Funkis

Sussi og Ryans byggeprojekt

Hvordan gik det til at Sussi og Ryan valgte K2huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Vi har altid boet inde i Herning by og vidste vi igen ville bygge inde i byen. Vi gik derfor på jagt efter et gammelt hus, vi kunne rive ned og bygge nyt.

Da vi havde fundet huset tog vi kontakt til 3 forskellige byggefirmaer for, at høre hvad de kunne tilbyde. Først tog vi fat i en bygherre vi tidligere havde bygget med og faktisk havde været glade for, så en ukendt og K2 Huset som vi kender fra lokalområdet og som har fået ros over alt. Det stod hurtigt klart at K2 Huset kunne tilbyde væsentligt mere i form at service og rådgivning i forhold til andre forespurgte firmaer. Prisen havde selvfølgelig en væsentlig rolle og her var K2 i niveau med billigste løsning. Vi valgte K2 huset primært ud fra deres omdømme og gode service. Deres informationsniveau og service gav en dejlig ro i maven under de indledende møder. Vores kontaktperson hos K2 Huset kom med god rådgivning og ideer til løsninger, som passede rigtig gods ind i vores tanker og ønsker.

Sussi og Ryan valgte hustypen K2 Individual Funkis fordi…

Vi har bygget 2 huse før én med almindelig a-form og så en funkis stil. Vi har været super glade for funkishuset vi havde før og vidste det skulle være samme byggestil, som vi ville have igen. K2Huset kom med forskellige løsninger der kunne laves indenfor vores budget og her kunne de faktisk løse opgaven vi ønskede. Vi valgte et hus med ensidet hældning, men forskudte. Vi fik højt til loftet med gipslofter, her rådgav K2 Huset, at vi skulle sørge for at få akustik felter i huset, hvilket vi er ovenud lykkelige for at vi gjorde. Indretningen var vigtigt for os, så børneværelser lå mod nord og vi havde krav om viktualierum, vin rum m.m. I tæt dialog med K2 husets tegner fandt vi en rigtig god løsning på plantegningen. Vi fik endvidere indbygget højtalere i terrassen, køkkenalrum og surround i stuen – noget vi virkelig bruger og sætter pris på til hverdag.

K2 huset har nogle rigtig gode samarbejdspartner. Vi har kunne vælge de ønskede materialer, så som køkken og specielt gulve og klinker, hvor vi fik en fantastik god service og nogle smarte løsninger som højner huset rigtig meget.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Vi valgte K2 Huset på grund af deres gode ry og flotte moderne byggestil. Huset er blevet helt som vi ønskede og i virkelig flot og høj kvalitet. Huset blev leveret 6 uger før tid.