Susanne og Michael bygger K2 Individual Funkis

K2 Individual Funkis

Susanne og Michaels byggeprojekt

Hvordan gik det til at Susanne og Michael valgte K2huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Da de startede med at gå med byggetanker var det vigtigste for Dem at finde en Bygherre som de kunne stole på og som leverede en god kvalitet. Vi havde nogle anderledes løsninger i tankerne og det var vigtigt at det byggefirma som skulle bygge vores hus vidste hvordan disse skulle løses”.

Grunden til at vi i første omgang henvendte os til K2Huset, var fordi at vi kender mange der har bygget med K2Huset og vi fra Dem kun har hørt gode byggehistorier. Vi vidste inden vi startede vores byggeprojekt hvilken stil vi ønskede at bygge I – nemlig Funkis stil.

K2Huset havde erfaring med at bygge denne byggestil og vi fik god sparring med både det udvendige og det indvendige. Vi har mange løsninger i vores hus som vi er rigtig glade for. Vores børneafdeling med et multirum i midten er et rigtig godt opholdsområde for vores børn. Vores køkken/alrum med store vindues partier, højt til loftet, nem adgang til kontor og lille viktualierum, fungerer rigtig godt og er det centrale opholdsrum for hele familien. Vores troldtekt lofter med frisekant giver en rigtig god akustik i rummene og den hvide frisekant giver et flot finish.

For at give et varm udtryk i huset, har vi valgt egetræskarme, som vi synes er både flotte og praktiske. Vores træterrasse hvoraf meget er overdækket er et rigtigt dejligt ude-område. De store skydedøre gør at vi om sommeren kan åbne helt op så have og hus flyder sammen.

SUSANNE & MICHAEL VILLE HAVE EN FUNKIS VILLA •

HVORFOR BYGGE MED K2HUSET?

Vi har fra starten følt os trygge ved K2Huset og de har gennem hele byggeprocessen levet fuldt op til de forventninger som vi havde. Vi har haft et rigtig godt samspil med Dennis som har gjort alt for at efterleve vores ønsker.

Da vi ikke kunne få vores gaspejs til at fungere efter indflytning, var det Dennis der 2 dage før jul, brugte en halv dag i vores hus, hvor det til sidst lykkedes ham at få gaspejsen repareret så julestemning kunne blive intakt. De problemer som opstod i løbet af byggeriet fik vi løst med det samme og på en rigtig god måde. Vi har på intet tidspunkt fortrudt at vi valgte K2Huset som bygherre for vores byggeri.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL FAMILIEN?

Vi har været så heldige at Susanne og Michael har Indvilliget i at hjælpe andre, der står foran fremtidigt byggeprojekt, således i forhåbentlig kan drage fordel af deres erfaringer.

Kontakt familien på mail: sumi@ofir.dk