Stine og Jesper bygger K2 Individual Funkis

K2 Individual Funkis

Stine og Jespers byggeprojekt

Hvordan gik det til at Stine og Jesper valgte K2huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Familien havde haft en byggegrund i godt et år, før ende deres byggeri startede op. Så De havde haft god til mange overvejelser. De havde været på mange byggeudstillinger og set mange udstillings huse.

De valgte at få tegnet deres drømmehus ved en arkitekt, så de fik præcis det De drømte om, med de krav som passede til deres hverdag. På den måde havde De nogle meget præcise tegninger og materialelister at tage udgangspunkt i, så De nemmere kunne modtage ensartede tilbud, som de kunne holde op imod hinanden, fra forskellige byggefirmaer.

De endte med at vælge K2Huset. Det var meget vigtigt for os, at vores hus blev funktionelt, praktisk, anderledes og hyggeligt. Indretningen er blevet perfekt, med en god opdeling af børne og voksen afdeling, med køkken/ alrum/ stue centralt placeret. Vi har en helt fantastisk akustik grundet Troldtekt lofter. Den høje lofthøjde passer godt til os.

Udvendig har huset fået lige præcis det særpræg som vi ønskede os, og særligt beklædningen med fiber cementpladerne er vi rigtig glade for Det som vi sætter ekstra pris på, er vores nedsænkede bruserkabine, vores multirum i børneafdelingen og vores åbne køkken/ alrum.

STINE OG JESPER VALGTE ET ANDERLEDES HUS HVORFOR BYGGE MED K2HUSET?

Først og fremmest var K2Huset konkurrencedygtig på prisen. Men frem for alt, så virkede det som et firma der havde styr på tingene og som går op i kvalitet, punktlighed og finesser.

Vi havde et rigtig godt samarbejde med Benny, som var enormt tillids skabende og oprigtig. Vi fik rigtig god sparring omkring vores valg. Vi kendte ingen der tidligere havde fået bygget af K2Huset, men vi kan kun give vores allerbedste anbefalinger. Super dygtige håndværkere, som afspejler hele firmaet og omvendt.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL FAMILIEN?

Vi har været så heldige at Stine & Jesper har Indvilliget i at hjælpe andre, der står foran fremtidigt byggeprojekt, således I forhåbentlig kan drage fordel af deres erfaringer Kontakt familien på mail: js@id.dk