Salli og Michael bygger K2 Living Funkis

K2 Living Funkis

Salli og Michaels Byggeprojekt

Hvordan gik det til at Salli og Michael valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Vores mål og tanker var at vi gerne ville have et lille hyggeligt hus med masser af varme. Der skulle stadig være god plads til vores familie på 5 personer. Design, funktionalitet og kvalitet var også vigtigt.

Salli og Michael valgte hustypen K2 Living Funkis fordi…

Vi valgte et K2 Living Funkis hus. Vi er vilde med det flade tag, husets designmæssige udtryk – herunder også den overdækkede terrasse. Den ekstra loftshøjde i køkkenalrummet og kontrasten til den alm. loftshøjde i stuen giver en flot detalje, samt gør det hyggeligt.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Efter besøg hos flere byggefirmaer var vi ikke i tvivl. Vi følte os ikke som “et nummer i køen” og følte der var tid til at tage tingene i vores tempo. Byggerådgiver Jørgen fra K2 Huset forstod vores behov, var behagelig og meget ærlig under alle møder og korrespondancer. Vi følte vi var i trygge hænder fra start. Alle involverede under byggeriet – lige fra den enkelte håndværker til byggeleder – har været fantastiske og imødekommende. Vi har under hele byggeprocessen været trygge og har været løbende informeret fra K2 Huset omkring processen. Byggepladsen var altid pænt ryddet, hvilket vi og de mange forbipasserende har været imponeret over. Vi kan kun give K2 Huset de bedste anbefalinger.