Sabrina og Søren bygger K2 Individual Basic

K2 Individual Basic

Sabrina og Sørens byggeprojekt

Hvordan gik det til at Sabrina og Søren valgte K2uset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Vi skulle flytte da det vi boede i ikke ville være stort nok i længden. Vi kiggede på huse der var til salg i byen, men syntes at de enten var for dyre og at der skulle laves alt for meget ved dem. Vi undersøgte hvad byggegrunde kostede, samt hvad et nyt hus ville koste os at bygge.

I forhold til at vi selv ville kunne bestemme helt hvordan huset skulle se ud, var prisforskellen på brugt og nyt ikke særlig stor. Så derfor valgte vi at bygge selv Det var vigtigt for os at vi selv kunne komme med en tegning af hvordan vi ville have det og at vi ikke skulle tilpasse os en grundtegning.

Vi ville gerne have et stort køkkenalrum hvor der er plads til familien. Vi har vægtet en Børne og voksen afdeling højt, samt en stor garage med plads til begge biler, plus et værksted. Vi har valgt troldtekt i hele huset, vi er specielt glade for det i køkkenalrummet, da akustikken er helt fantastisk.

SABRINA & SØREN VILLE HAVE EN BASIC VILLA 

Vi fik anbefalet K2Huset af en bekendt. Vi har fra første møde følt os trygge ved K2Huset, hvilket var meget vigtigt for os. De kunne opfylde vores drømme til den rigtige pris. Det betød meget for os at vi her havde mulighed for at følge byggeriet hele vejen igennem byggeprocessen.

Vi fik tidsplaner samt en nøgle, så vi havde mulighed for at følge byggeriet både ude og inde. Vi havde bestemt os for at vi ville lave lidt selv i forbindelse med garagen og inventaret indvendigt ville vi gerne selv montere, og det var der ingen problemer i. Vi fik lov til at gå i gang så snart håndværkerne var færdige på pågældende sted.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL FAMILIEN?

Vi har været så heldige at Sabrina & Søren har Indvilliget i at hjælpe andre, der står foran fremtidigt byggeprojekt, således i forhåbentlig kan drage fordel af deres erfaringer

KONTAKT FAMILIEN PÅ MAIL: sabrinaloenborg@gmail. com