Robert og Viviyana bygger K2 Individual Funkis

K2 Individual Funkis

Robert og Viviyanas Byggeprojekt

Hvordan gik det til at Robert og Viviyana valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Vi har i flere år gået med en drøm om at bygge vores drømmehus i Tjørring. Derfor kørte vi i 4 år til Århus for at kigge på udstillingshuse i påskeferierne, for at finde inspiration til vores fremtidige hus/hjem. Da vi købte vores grund og sad til et møde i banken, spørger vores bankrådgiver, om vi har været i Lind og kigge på udstillingshuse der. Det havde vi ikke, så en søndag kørte vi til Lind og kiggede på alle udstilling husene. K2 Huset var det eneste hus, hvor vi alle 4 i familien var enige, fordi vi faldt for de flotte detaljer som K2 Huset havde i deres udstilling hus.

Robert og Viviyana valgte hustypen K2 Individual Funkis fordi…

For os var det vigtigste, at vi skulle bygge et hus, som var flot, anderledes og dog stadigvæk praktisk at bo i. Derudover ønskede vi et vedligeholdsfrit hus med et minimalistisk udtryk og derfor faldt valget på et Funkis hus fra K2 Huset.

Vi har altid ønsket et hus med et stort åbent køkken-alrum med højt til loftet og masser af lys, da vi er en familie, som elsker at være sammen omkring spisebordet og snakke og spille. Køkken- alrum er vores samlingssted og derfor ønskede vi, at fokus skulle være der. Det ønske har vi fået opfyldt og vi nyder det hvert eneste minut.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

For os var det vigtigste, at vi skulle finde et byggefirma, som vi kunne stole på og være trygge ved. Da vi havde vores første snak med Dennis, havde vi en god mavefornemmelse da vi gik derfra. Dennis gjorde meget for at inddrage os i processen og hele tiden spørge os, hvad vi gerne ønskede. Nogle gange havde vi nogle drømme, som ikke var helt realistisk grundet økonomien. Der var Dennis super god til at komme med andre ideer og forslag som kunne være en billigere løsning, som vi selv ikke havde tænkt på.

Gennem hele byggeproces har vi følt os inddraget og lyttet til. Det har ikke været stressende at bygge sammen med K2huset, da de var gode til at dele tingene op i små dele, således at vi skulle tage stilling til det ene og når vi var færdige med det så tog vi hul på det næste. Der har været styr på tingene og tidsplanen er også blevet overholdt – vi fik vores hus før tid, det kan vi jo ikke klage over. Hvis vi skal bygge igen, så bliver det helt klart K2huset igen.