Pia og Morten bygger K2 Individual Arkitec

Pia og Mortens K2 Arkitec projekt

Pia og Morten bygger Arkitec

Pia og Mortens Byggeprojekt

Hvordan gik det til at Pia og Morten valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Som familie ønskede vi et nyt hus, der kunne imødekomme de behov vi stod med som børnefamilie med større børn. Et hus der både kunne skabe rammen om familien nu, i de år der kommer og når børnene engang er flyttet hjemmefra.

 

Pia og Morten valgte hustypen K2 Individual Arkitec fordi…

I starten af vores byggeproces havde vi et ønske om et hus, hvor lyset skulle have en stor plads. Der skulle komme lys fra alle 4 verdenshjørner. Vi ønskede et hus, der gav mulighed for at være sammen som en familie, men også plads til teenagere og forældre, der på hver sin måde ønsker privatliv. Det vigtigste var det fælles område i huset, hvor vi skulle kunne være sammen uanset, hvad vi lavede.
Vi ønskede en stil med en tilpas ensidede taghældning hvor vinduerne gav det store lysindfald, og hvor koblingen med carporten og et overdækket område til cyklerne gjorde det muligt at kunne bevæge sig fra bilerne og ind i huset tørskoet.
Derfor blev huset et Arkitec fra K2 – netop her kunne alle vores ønsker indfries

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Vi kontaktede K2 Huset med ønske om at få indfriet vores drømme. Vi blev mødt med stor åbenhed, forståelse og imødekommenhed over for vores ønsker. Det vi drømte om, viste de os allerede fra starten af, at de ville kunne opfylde sammen med os.
Vi oplevede hele vejen igennem at vores ønsker og drømme var det de var sat i verden for at indfri, derfor oplevede vi altid at blive mødt med ønsket om at finde løsninger. Vi oplevede fleksibilitet hele vejen igennem processen, både da der skulle drømmes og tegnes, men bestemt også da huset skulle rejses. Vi var med tæt omkring, og alle vores spørgsmål og tanker blev taget godt imod. Uanset hvem i firmaet vi mødte, så oplevede vi den samme ånd og sjæl, der ønskede, at vi skulle være tilfredse, også hvis det betød at noget skulle tilrettes. Vi blev taget med på råd mange gange i processen – huset skulle være netop som vi ønskede.
Vi vil til enhver tid give vores varmeste anbefalinger til K2-huset, til de mennesker vi holder allermest af og som tilfældigt spørger ind til ”at bygge deres drømmehus”. Vores er opført og det er blevet netop som vi har ønsket det.