Pia og Jørgen bygger K2 Individual Funkis

K2 Individual Funkis

Pia og Jørgens byggeprojekt

Hvordan gik det til at Pia og Jørgen valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Vi besluttede ret hurtigt, at vi ville bygge nyt hus. Vores ønsker til et hus var ikke muligt at finde som et brugt hus, og det ville være alt for dyrt at bygge om, så det kunne opfylde vores behov.

Pia og Jørgen valgte hustypen K2 Individual Funkis fordi…

Vi besluttede hurtigt, at det skulle være et Funkishus, da vi begge syntes rigtig godt om de lige skarpe kanter. Her kunne vi også få et vedligeholdelses frit hus, uden noget træværk der skal males. Derfor ville vi også have Iverplank på garagen, da det ikke skal males, men vi ville gerne have brudt murstensvæggen, med noget der lignede træ, hvilket vi syntes er lykkedes rigtigt godt. Vi ønskede en lofthøjde på 2,70m, men var lidt bekymrede for akustikken, hvis det var med gips lofter. Dette fik både Benny og Dennis os nu hurtigt vist i et udstillingshus, at det ikke var et problem, hvis vi valgte Trolktekt lofter. Vi har fået den bedste akustik i huset, også selvom det er fyldt op med gæster. Derudover har vi valgt højtalere, og subwoofer fra Troltekt, så de ikke er synlige, det betyder at vi har en helt glat overflade på loftet. Med Funkis huset er det lykkedes at få et stort åbent rum, med køkken og stue i midten af huset. Vi har valgt at få 5 ovnlysvinduer , som kan åbnes, indbygget i taget. Det giver et fantastisk lysindfald, på toiletter, i gangen og i stuen. Disse ovnlys er også fantastiske til at få luftet hurtig ud, hvis der er mange gæster, eller på en varm sommerdag.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Vi kendte ikke til K2 huset, da vi første gang i 2012 så et udstillingshus i Stavtrup. Benny viste selv huset frem, og det gjorde han så godt, fordi huset lå langt over den håndværksmæssig udførsel, i forhold til de huse vi havde set i en byggeudstilling på den anden side af vejen, og fordi vi straks fik tillid til ham. Der skulle lige gå næsten 3 år, inden vi fik solgt det gamle hus, men da det var solgt, havde vi besluttet, at vi ville kontakte K2. Nu mødte vi så Dennis, og igen kunne vi mærke med det samme, at her var et firma vi havde tillid til, nemme at snakke med og utroligt fleksible. K2 er prismæssigt også fuldt på højde med alle de rigtige store byggefirmaer, derfor var valget ikke svært. Vi er kun blevet positivt overrasket, alt hvad der blev aftalt blev overholdt, alle tidplaner blevet nået til tiden. Det bedste er, at vi fik et hus der var færdig, HELT færdigt og uden mangler da vi flyttede ind.