Pernille og Tommy bygger K2 Individual Basic

K2 Individual Basic

Pernille og Tommys byggeprojekt

Hvordan gik det til at Pernille og Tommy valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Da vi besluttede os for at flytte fra vores lejlighed og ud i eget hus, startede vi med at kigge på eksisterende huse. Det gik hurtigt op for os, at der skulle renoveres en del for at vi kunne få vores drømmehus, så derfor passede nybyggeri meget bedre til os.
Da Tommy er tømrer ville vi gerne finde et byggefirma, som var villig til en del medbyg, og hvor vi selv havde en stor indflydelse på selve byggeriet, materialevalg og selve bygge processen. Så snart vi havde fundet grunden og købt den, gik vi i gang med at undersøge markedet af forskellige firmaer, som laver typehuse og 100% selvbyg. Vi fik prisoverslag og tegninger fra mange forskellige steder og var egentlig meget i tvivl om, hvad vi skulle vælge. Det eneste vi var overbeviste om var, at det skulle være et pålideligt firma, som gik op i udførslen til mindste detalje og levere godt håndværk. Vi går meget op i at håndværket er godt og ligeså at ”finish” skal være super flot, da vi selv er meget perfektionistiske, så det var vigtigt for os, at bygherren også er det.

Pernille og Tommy valgte hustypen K2 Individual Basic fordi…

At al plads i huset blev udnyttet, samt at huset lå bedst muligt på grunden, så vi stadig fik masser af have og udendørs areal, var nogle vigtige punkter for os. Derfor kom vores hus til at ligge, som den gør. Resultatet blev at vi godt nok fik mindre kvadratmeter indenfor, men stadig som vi gerne ville have det og til gengæld med masser af udendørs muligheder.
Vi er meget glade og tilfredse over at have valgt troltekt lofter i hele huset. Det har en fantastisk akustik og selvom vi har været rigtig mange mennesker i huset, har lyden været meget behagelig og ingen rungen.
Den ekstra lofthøjde i køkken/alrummet fungerer rigtig godt.

Der kommer en del lys ind gennem ovenlysvinduerne, og da vinduerne er vendt mod nord, får vi en hyggelig belysning inde, som er lige, som vi ønskede det.
Vi valgte også den overdækkede terrasse – den er uundværlig, både når vores datter skal sove i alt slags vejr men også til grillhygge mm. fungerer den bare super godt.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Vi havde hørt meget godt om K2Huset fra venner og bekendte. Da vi tilfældigvis var ude og se på et udstillingshus i Tjørring ved K2Huset mødte vi Dennis. Vi fik hurtigt sat et møde op nogle dage efter. Lige fra starten havde vi følelsen af at blive lyttet til, og de var meget imødekommende. Vi faldt for, at det var Dennis selv, vi snakkede med og ikke en eller anden tilfældig konsulent (mellemledsmand). Vi viste vores egne tegninger, som vi også havde vist til alle de andre steder. Dennis var super god og tog udgangspunkt i dem, hvor ud fra vi fik lagt en plan. Der blev ikke lavet de store ændringer – kun små forbedringer, så alt plads blev udnyttet. Samtidig var K2Huset meget imødekommende med, hvor meget vi selv ville bygge og stå for. De var fair med priserne, der blev trukket fra i forbindelse med arbejdstimer mm. i forhold til hvad vi selv stod for.
K2Huset kom med et meget specificerende overslag med alle udgifter mm. Byggefirmaet har også et ret godt ry i vores bank, så da banken, så det var K2Huset, der stod som bygherre og så overslaget gik det nemt og hurtigt med selve huslånet. Meget positivt.
Vi var ude og se flere forskellige huse, som K2Huset var i gang med at bygge. Det var meget vigtigt for os at se hvordan hele fundamentet af deres huse blev bygget op hos dem. Håndværket, K2Huset leverer er flot og virkelig godt professionelt udført. Derfor valgte vi K2Huset.
Vi var fra starten rigtig glade for samarbejdet med K2Huset, og de overholdte præcis deres tidspunkter for, hvornår de skulle være færdige, så vi selv kunne komme i gang. Så vi flyttede ind på den fastsatte dato.

Kommunikationen mellem K2Huset og os gik rigtig fint, K2huset var hurtige til at svare tilbage på henvendelser, så vi stod ikke længe uden at vide præcis hvad der skulle gøres.

Vi har været meget tilfredse med samarbejdet og vi er ikke i tvivl om, at hvis vi skal bygge nyt igen vil vi helt sikkert vælge K2Huset.