Michelle og Mikael bygger K2 Individual Classic

K2 Individual Classic

Michelle og Mikaels byggeprojekt

Hvordan gik det til at Michelle og Mikael valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

To skulle blive til ét fælles.

Vi stod i en situation hvor vi ønskede at købe/bygge et fælles hjem. Overvejelserne gik ganske kort på at købe et eksisterende hus, men med et ønske om at få noget nyt og vedligeholdelsesfrit, kunne vi hurtigt blive enige om at vi skulle bygge nyt. Vi fandt en grund beliggende i Gjellerup ved Herning, som vi købte, hvorefter hele byggeprocessen begyndte – herunder specielt hvilket byggefirma der skulle bygge vores drømmehus for os.

Michelle og Mikael valgte hustypen K2 Individual Classic fordi…

Det vigtigste for os i hele byggeprocessen var at det blev VORES hus, som opfyldte VORES ønsker og drømme for et fælles hjem. Vi tog ud og så en hel del udstillingshuse i forskellige udstillingsbyer, og fandt hurtigt ud af at det vi skulle bygge, skulle være noget som også fungerer godt i hverdagen. Vi brugte meget tid på at måle i div. udstillingshuse, hvilket er givet godt ud, for det giver en fornemmelse af hvor mange m2 man ønsker at bruge i de forskellige rum. Samtidig gav det mulighed for at overveje hvad der betyder mest for os, og hvordan vi således skulle prioritere inden for vores budget. Noget af det vi har været rigtig glade for, var at vise vores tegninger og ideer til familie og venner og få deres input til hvad de syntes der fungerer godt for dem og hvad der reelt fungerer godt i hverdagen.
En ting er et flot design, en anden ting er hvad der reelt fungere og giver værdi for netop jer.

For os betød det rigtig meget at udnytte m2 godt, så der ikke er en masse spildplads. Vi fik et godt råd af et familiemedlem: Det er ikke sikkert alle behov kan opfyldes inden for budgettet med det samme, men et godt råd er at bruge pengene på de ting du IKKE kan ændre senere eller vil være meget dyrt at ændre senere. (Så som m2, indretning, garage m.m.) Hvis du skal spare, så gør det på det du kan ændre senere – køkkenelementer bl.a.

Det rum som betød mest for os var klart vores køkkenalrum, hvor vi kan samle hele familien og samtidig være tilgængelig for vores gæster når der skal laves mad m.m. Samtidig var det vigtigt for os med en stor garage, hvor der både var plads til to biler, værksted og ikke mindst en god fest i ny og næ.

Vores hus skulle først og fremmest udtrykke os – dernæst udtrykke hygge, imødekommenhed og ikke mindst fungerer i en travl hverdag. Vi har ikke et sekund fortrudt vores byggestil med Classic, da det har givet os et uundværligt loftrum som rummer plads til opbevaring.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Vi var i dialog med flere forskellige byggefirmaer omkring huset gennem vores proces med at se på udstillingshuse. Det gode ved udstillingshusene er at du/I kan se byggefirmaets kvalitet i deres håndværk, deres finish samt se om de kan tænke individuelt.

K2 Huset var klart vores foretrukne valg på både kvalitet og finish. Vi indledte en rigtig god dialog med Dennis, som også kunne se muligheden i at vi selv kunne være en del af byggeprocessen og få indflydelse på nogle områder som betød meget for os. Vi har ikke på noget tidspunkt fortrudt vores samarbejde med K2 Huset og Dennis. De agerede utroligt professionelt under hele byggeprocessen, og det var muligt hele tiden at følge med.

Hvis de undervejs kom på noget smart, som vi ikke havde tænkt på inden, var de hurtige til at spørge om ikke vi skulle gøre det i stedet for det planlagte, hvilket var en super god oplevelse. Alle håndværkere var imødekommende, opryddelige og behandlede tingene ordentligt. Efter huset blev færdigt har vi fortsat kun haft en god oplevelse med K2 huset. De småting der har været (som der altid vil være ved nybyg) har de udbedret uden at blinke.

Vi kan klart anbefale at bygge med K2 Huset, og hvis vi skal bygge hus igen på et senere tidspunkt, er vi ikke i tvivl om at det skal være K2 Huset som bygger for os.