Michelle og Jesper bygger K2 Individual Arkitec

Michelle og Jespers K2 Individual Arkitec projekt

Michelle og Jesper byggeprojekt

Hvordan gik det til at Michelle og Jesper valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Vi ønskede at flytte i hus og var i tvivl om det skulle være et “gammelt” hus eller et nyt. Drømmen var helt sikkert at flytte i et nyt hus, da vi godt kunne lide tanken om at alt var nyt, forholdsvist vedligeholdelsesfrit, god energimærkning og lige efter vores krav og ønsker til indretningen.

Derfor tog vi ud og så på en masse udstillingshuse og søgte nettet tyndt for byggefirmaer for at finde ud af, hvilken byggestil vi ville føle os mest hjemme i.

Vi havde ikke gjort os så mange tanker om hvilket firma der skulle bygge vores hus. For os var det vigtigt, at vi havde en god mavefornemmelse med byggefirmaet og at kvaliteten af husene var høj.

Michelle og Jesper valgte hustypen K2 Individual Arkitec fordi…

Vi havde forelsket os i en plantegning på et udstillingshus, som K2Huset tidligere havde lavet samt tagløsningen med nordlys. Her havde vi så mulighed for at ændre den indvendige indretning af huset, hvor vi tilpassede det i forhold til vores krav og ønsker.

Vi har bygget med ensidig taghældning og er utroligt glade for den luft som lofthøjden giver os indenfor. Ydermere valgte vi en overdækket terrasse, som giver mulighed for at nyde dagene ude i langt højere grad.

Det fede ved at bygge med K2Huset var også, at vi kunne vælge materialer undervejs i processen og ikke skulle låse os fast på en masse helt fra start.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Vi valgte at bygge med K2Huset, fordi vi syntes, at den finish vi så i deres udstillingshuse, var rigtig flot og samtidig havde de en tagløsning (nordlys), som vi ikke havde set andre steder og den forelskede vi os i.

For os var det desuden rart, at det var et mindre byggefirma sammenlignet med andre byggefirmaer, så vi følte os ikke bare som endnu et hus i rækken.

Derudover var den prisliste, som vi modtog på huset overskuelig og gennemsigtig og med oversigt over muligheder for tilvalg og deslignende. Det gjorde det meget nemmere at beslutte, at det var K2Huset vi ville bygge med, da vi kunne se alle prismæssige konsekvenser af til- og fravalg på materialer.