Mia og Ole bygger K2 Individual Arkitec

K2 Individual Arkitec

Mia og Oles Byggeprojekt

Hvordan gik det til at Mia og Ole valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Det var egentlig ikke meningen, at vi selv ville bygge hus. Vi ville dog gerne have et nyt hus, hvorfor vi kiggede efter nybyggede huse i vores område, men vi fandt aldrig helt det rigtige. Derfor valgte vi i stedet at købe en byggegrund. Vi tog bl.a. på byggeudstilling i Herning, hvor vi faldt for K2 Husets udstillingshus, der indeholdt det, vi gerne ville have. Vi tog udgangspunkt i dette hus og forhørte os hos flere forskellige typehus-firmaer. Valget faldt dog på K2 Huset, fordi de var mest fleksible og kunne bygge i de materialer og den kvalitet, vi ønskede.

Mia og Ole valgte hustypen K2 Individual Arkitec fordi…

Vi ønskede et hus med ensidig taghældning og et gennemgående køkken-alrum med udgang til både øst- og vestvendt terrasse.

Herudover ønskede vi lyddæmpende loft af hensyn til akustikken. Valget faldt på Rockfon med skjult ophæng, som vi er rigtig glade, da lyden ikke runger trods hårde gulve i hele huset.

Vi er også glade for vores loftsrum i bryggerset. Vi var nervøse for at få for lidt opbevaringsplads, hvilket Benny fra K2 Huset løste ved at foreslå at sænke loftet i bryggerset, så der kunne blive et “krybe-loft”. Super god løsning, som ingen af de andre byggefirmaer foreslog.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

K2 Huset kunne tilbyde de løsninger og materialer, vi ønskede. Vi tog udgangspunkt i udstillingshuset, men rettelser og justeringer kunne sagtens lade sig gøre, så vi fik lige præcis det hus, vi drømte om. Benny lyttede til vores behov og kom med forslag til, hvordan de kunne opnås. Vi oplevede en stor fleksibilitet og troværdighed ved K2 Huset. Vi er meget tilfredse med det færdige resultat og har fået det hus og den kvalitet, vi blev lovet.