Mette og Kim bygger K2 Individual Funkis

K2 Individual Funkis

Mette og Kims Byggeprojekt

Som familie flyttede vi til en bydel i Randers og havde i første omgang overvejet at købe et lettere brugt hus og efterfølgende små renovere dette.

Vi kom dog frem til at det formentligt ville være samme pris eller på længere sigt billigere at bygge nyt.

Hvordan gik det til at Mette og Kim valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Vi havde flere typehus firmaer i vores overvejelser, men disse var ofte låst i deres koncepter, og det var ikke let at få deres huse tilpasset til den konkrete grund, som vi havde købt.

Mette og Kim valgte hustypen K2 Individual Funkis fordi…

Vi ønskede et Funkis hus, som var fleksibel med hensyn til hvilken indretning og rumopdeling vi ønskede.

Det var vigtigt for os at have et hus med god lofthøjde som var akustik dæmpet, samt at det var muligt med en forældre – og børneafdeling.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Vi valgte K2Huset, da de havde mulighed for at levere et Funkis hus med et stramt udtryk, og fordi de var meget fleksible med hensyn til hvilken indretning og rum opdeling vi ønskede, næsten alt var muligt.

Vi fik bygget ekstra god lofthøjde, som var akustik dæmpet, hvilket giver en rigtig god rumfølelse og Trolteks loftet giver en tydelig, næsten varm følelse af et kram, når man træder ind i huset.

Vi fik huset indrettet så det passede perfekt til grunden, med forældre og børneafdeling, hvor der er udgang til flere terrasser, så vi stort set altid kan sidde og få glæde af solen, når den ellers kikker frem.

Hele projekt med K2 huse, forløb meget gnidningsfrit og vi fik leveret huset 2 uger før planlagt tid.

Vi fik meget kyndig vejledning under design fasen af huset, og havde stor fornøjelse af at gå på byggepladsen sammen med K2’s håndværkerne, under de dele af projektet som var delvist medbyg.

Vi kan varmt anbefale K2Huset