Mette og Jonas bygger K2 Individual Arkitec

K2 Individual Arkitec

Mette og Jonas Byggeprojekt

Vi havde gennem en længere periode gået med tanken om at købe et hus. Vi var til en del fremvisninger, men vi kunne ikke rigtig finde det vi ønskede. Efterfølgende begyndte vi at lege med tanken om at bygge nyt. Vi var ude og se mange udstillingshuse og ledte længe efter den helt perfekte grund til vores nye hus. Da vi havde bestemt os for hvordan vi ønskede huset skulle se ud, begyndte vi at indsamle tilbud fra en række byggefirmaer, samt høre venner og bekendte om deres erfaringer med byggefirmaer.

På den måde kunne vi hurtigt vælge nogle fra grundet dårlig omtale og nogle fra da de ikke kunne opføre huset som vi ønskede det. Til sidst endte vi ud med K2 Huset og det er vi alt i alt MEGET tilfredse med. De negative ting vi oplevede under og efter byggeprocessen overskygger ikke de positive.

Hvordan gik det til at Mette og Jonas valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Da vi havde bestemt os for hvordan vi ønskede huset skulle se ud, begyndte vi at indsamle tilbud fra en række byggefirmaer, samt høre venner og bekendte om deres erfaringer med byggefirmaer.

På den måde kunne vi hurtigt vælge nogle fra grundet dårlig omtale og nogle fra da de ikke kunne opføre huset som vi ønskede det. Til sidst endte vi ud med K2 Huset og det er vi alt i alt MEGET tilfredse med. De negative ting vi oplevede under og efter byggeprocessen overskygger ikke de positive.

Mette og Jonas valgte hustypen K2 Individual Arkitec fordi…

Vi ønskede et hus med ensidet taghældning for at få store vinduespartier mod terrassen fra køkkenet samt baghaven. Vi mente derfor at den bedste løsning ville være et hus med ensidet taghældning, på den måde kunne vi også få et loftrum, da vi fik nedsænkede lofter over bryggers, teknikrum og viktualierum og på den måde kunne skabe loftrum til opbevaring. Der er nogle småting vi vil anbefale for andre der bygger nyt. Vi har for eksempel gulvvarme i vores viktualierum, og det er meget uhensigtsmæssigt. Hvis der er koldt ved rumføleren sætter gulvvarmen i gang, den varmer vores lille lukkede viktualierum op og det er ikke alt der har så godt af at blive opbevaret i viktualierummet. Derudover er der ikke lavet udsugning til genveks anlægget i vores bryggers, og det resulterer i at der bliver MEGET fugtigt og varmt i bryggerset når der står vasketøj til tørre eller tørretumbleren kører. Vi blev anbefalet en tørretumbler med kondensbeholder, for at der kunne blive skabt noget fugt som kunne blive trukket ud i alle rummene gennem genveks anlægget. Men til vores store overraskelse var der slet ikke lavet udtag til genveks anlægget i bryggereset.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Tanken om et mindre byggefirma med tæt kontakt passede helt perfekt til os. Det var muligt under byggeprocessen at lave enkelte særaftaler og ændringer ved byggeriet, og det var vi MEGET glade for. Det har dog efterfølgende været svært at få rettet op på de enkelte småfejl og mangler der har været ved huset efter overtagelse, og efter to år kæmper vi fortsat med nogle ting.