Mette og Anders bygger K2 Individual Funkis

K2 Individual Funkis

Mette og Anders byggeprojekt

Hvordan gik det til at Mette og Anders valgte K2Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt?

Mette og Anders har boet i udlandet i nogle år og var fast besluttet på, at deres første hus i Danmark skulle være et nyt hus – tegnet af dem selv. Samtidig var det også vigtigt, at de kunne finde en totalentreprenør, der kunne samle trådene og leverer en ordentlig kvalitet. Parret undersøgte diverse hjemmesider for på den måde at skabe et overblik og for at finde nogle udstillingshuse. Det var her parret for første gang stødte på K2Huset.

Selvom der var mange gode detaljer ved Funkis Høj udstillingshuset i Lind ved Herning, var parret fas t besluttet på at tegne huset selv. Da huset var tegnet af en arkitekt spurgte parret i første omgang de små lokale håndværkere, men de følte sig ikke i trygge hænder, da de også indså, at de ville stå med meget af koordineringen selv. Derfor henvendte parret sig igen til K2Huset.

”Vi valgte k2huset fordi vi følte os i trygge hænder og samtidig var vi fri for nogen form for koordinering af håndværkerne. Samtidig havde vi set kvaliteten af deres huse i udstillingshuset. Derudover følte vi de forstod vores byggeprojekt”.

”For os var det vigtigt at tegne vores hus selv, for på den måde ikke at gå på kompromis med vores ønsker. Omdrejningspunktet for vores planløsning er køkkenalrummet, hvor børneafdelingen og forældreafdelingen er koblet sammen i hver sin side af Køkken-alrummet.

Vi havde endvidere et ønske om, at der skulle være luft til vejen og åben mod haven. Vi har været meget opmærksomme på at få lys ind i huset, men samtidig også at være uforstyrret for naboerne. Mette og Anders valgte et Funkis hus.

Vi har efterfølgende fået mange kommentarer for vores fordelingsgang til værelserne i forhold til spildplads. Men vi mener det er en vigtig del af husets planløsning og arkitektur”.

Hvorfor bygge med K2Huset?

Vil i anbefale andre at bygge med k2huset? ”Ja det vil godt, men det kræver en hel del overskud at bygge, selvom man ikke skal røre en finger selv – det skal man være indstillet på”.

”Som tidligere nævnt forstod K2Huset vores ønsker og tankegange om et individuelt hus til fornuftige penge. Vi havde fra starten en stor tiltro til at de kunne løfte opgaven både fordi vi havde set deres flotte udstillingshus og hørt godt om firmaet igennem bekendte.

En anden væsentlig ting var naturligvis prisen, som var meget fornuftig i forhold til, hvad vi havde frygtet. Vores byggeforløb har været spændende og udfordrende, men alt har været positiv lige fra valg af klinker til samarbejdet med håndværkerne, som har været upåklagelig. Selvfølgelig har der været nogle småting under byggeforløbet, men de er blevet løst på en god måde.

Har du spørgsmål til familien?

Vi har været så heldige, at Mette og Anders har indvilliget i at hjælpe andre, der står foran et fremtidigt byggeprojekt, således i forhåbentligt kan drage fordel af deres erfaringer.

Kontakt familien på mail: mettemc66@hotmail.com