Mette og Mikkel bygger K2 Living Arkitec

Mette og Mikkels K2 Arkitec projekt

Mette og Mikkels K2 Arkitec byggeprojekt

Hvordan gik det til at Mette og Mikkel valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Vi boede i en mindre lejlighed i Århus da vi fik ideen om at flytte til Vestjylland og slå os ned – vi undersøgte en del omkring hvad der var af muligheder, men grundet at Mikkel havde et rejsejob valgte vi at gå med et nyt hus hvor man vidste med ro i maven der var nogen som tog hånd om alle detaljerne. Da valget var taget omkring nybyg gik vi i gang med at finde grund og brugte weekender på at besøge udstillingshuse – vi var igennem mange firmaer men det første hus vi kom ind i var stadig i baghovedet – det var et K2 hus i Snejbjerg hvor Dennis var tilstede og allerede der tror jeg faktisk vi ubevist har været bestemt omkring at det skulle være K2 huse.

 

Mette og Mikkel valgte hustypen K2 Living Arkitec fordi…

Vi valgte at bygge et K2 living Arkitec hus da vi gerne ville have ensidig taghælding, hvilket har givet os en rigtig god lofthøjde i stuen og alrum samt at den er mindre i soveafdelingen.

 

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Vi havde aftalt på forhånd at vi ville følge vores mavefornemmelse omkring hvilket husfirma som skulle bygge vores første hus. Derudover var det vigtigste at vi kunne sikre at ærlighed, tryghed, gennemsigtighed samt stor fleksibilitet blev nøgleordene igennem hele byggeprocessen.

Dette lykkedes K2 huset absolut med alle aftaler, tidsplaner, priser blev overholdt, eller næsten da vi var så heldige at få overdraget nøglerne til huset 2 uger før planlagt.

Uanset hvor eller hvornår i processen vi fik nye idéer var K2huset altid klar til at, rådgive på en ærlig og oprigtig måde, hvilket gjorde at vi fik truffet valg der var de rigtige for os og ikke de mest profitable for firmaet.

Vi vil derfor give vores varmeste anbefalinger til K2huset!