Marianne og Mickey bygger K2 Individual Arkitec

K2 Individual Arkitec

Marianne og Mickeys byggeprojekt

Hvordan gik det til at Marianne og Mickey valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Familien gik i gang med byggeprojektet i 2017, og inden da havde vi naturligvis brugt rigtig meget tid på, at studere forskellige udstillingshuse fra flere byggefirmaer. At valget faldt på netop et K2 hus skyldtes, at vi forelskede os i et fantastisk K2 Arkitec hus i Lind, som vi brugte til inspirationskilde til vores eget hus. K2 Huset havde desuden de bedste indretningsløsninger til vores behov. F.eks. viktualierummet og bryggerset. En anden årsag til at vi valgte K2 Huset skulle stå for vores byggeprojekt, var sælgeren. En lyttende, imødekommende og ikke anmassende sælger.

Marianne og Mickey valgte hustypen K2 Individual Arkitec fordi…

Familien valgte et K2 Arkitec hus, da stilen og udtrykket tiltalte os mest. For os var det vigtigt, at vi fik et centralt køkken/alrum, at vi fik en voksen afd. samt en børne afd. Vores valg af loftmateriale, samt loftshøjden i huset er vi meget tilfredse med, da vi har fået en fantastisk akustik. Ydermere har vi lagt vægt på, at havde direkte adgang fra køkken/alrum til en overdækket terrasse. Det fungerer rigtig godt for os, og samtidigt føler vi det forlænger køkken/alrummet ”helt ud i haven”.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Valget faldt på K2 Huset, fordi de netop kunne bygge et Arkitec -drømmehus indenfor ”vores” rammer.

Vores oplevelse med at bygge og samarbejde er kun anbefalelsesværdigt. De er dybt professionelle, byggepladsen så altid nydelig og ryddelig ud, deadline overholdt til punkt og prikke. Ændringer og opståede ideer blev tænkt ind og drøftet undervejs. Desuden var det for os en høj prioritet at budgettet blev holdt. At budgettet holdt, skyldtes netop at der blev lyttet fra K2’s side angående indretning, detaljer og valg af materiale.