Maria og Christian bygger K2 Individual Funkis

K2 Individual Funkis

Maria og Christians byggeprojekt

Hvordan gik det til at Maria og Christian valgte K2huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Maria og Christians ønske om selv at præge husets stil og indretning gjorde, at der ikke var andre alternativer, end at bygge nyt hus. Specielt var de interesseret i byggestilen Funkis, som de mente havde den helt rigtige minimalistiske stil. Derudover var kravet om et vedligeholdelsesfrit hus utrolig vigtigt.

Derfor endte de med at undersøge markedet for funkis huse uden træbeklædning eller andre tidskrævende løsninger. Parret startede med at bestille kataloger fra diverse byggefirmaer, som de fandt på nettet og bl.a. i Jyllandsposten.

Derefter blev der sorteret i udvalget og de byggefirmaer, de fandt interessante, blev undersøgt for godt og skidt. Ovenstående resulterede i indhentning af 3 tilbud – heriblandt K2huset.

”Vores dialog med K2huset var i tilbudsfasen altid professionel og var en vigtig parameter i udvælgelsen af byggefirma. Man må jo antage, at såfremt et byggefirma har svært ved at svare på mails mm. inden byggeriet er gået i gang, så bliver det nok ikke bedre, når først kontrakten er skrevet under”.

Derudover mener parret, at det er vigtigt at få alle aspekter med i tilbuddet, for på den måde at minimere risikoen for tillægspriser og andre uforudsete ting. ”En vigtig ting for os, da vi skulle lave planløsningen var antallet af værelser, da vi har 2 børn og har behov for 2 arbejdsværelser.

Vi syntes selv, at vores indretning er blevet så optimal som muligt. Men det skyldes udelukkende, at vi selv har været 100 % medbestemmende, så vi har fået det som vi gerne ville have det. Derudover er det centrale køkken/alrum stue husets hjerte, hvor vi befinder os mest af tiden.

Maria og Christian valgte et K2 Individual Funkis hus

Viktualierummet vil vi helt sikkert anbefale andre, da det opvejer køkkenets minimalistiske stil. Løsningen med åben stue og køkken/alrum fungerer rigtig godt, specielt lyset og udsigten på tværs af rummet er fantastisk. En anden ting, der fungerer rigtig godt, er adskillelsen af entré og bryggers.

Materialemæssigt vil vi anbefale folk at vælge Troldtekt, da akustikken er fantastisk god”.

Hvorfor bygge med K2Huset?

Sparringen med K2husets håndværkere har været uovertruffen og husk, at håndværkere elsker wienerbrød. Det eneste vi kan sætte en finger på, er samarbejdet med vvsmanden, hvor vi manglede lidt inspiration til løsninger og produkter.

Men ellers kan vi varmt anbefale K2huset til andre, der går i byggetanker – for kvaliteten er i orden og aftalerne bliver overholdt. ”Der var mange grunde til, at vi valgte k2huset. For det første var kommunikationen og samarbejdet altid konstruktiv og venlig.

En anden vigtig parameter var, at vi kunne se nogenlunde den indretning, som vi havde udset os i kataloget og på den måde kunne vi se os selv i ”vores hus”.

Maria og Christian beretter: ”Vi valgte i sidste ende k2huset, fordi vi fik en professionel behandling. Samtidig var priserne fornuftige, og de ændringer vi havde til planløsningen og stilen, var k2huset meget lydhør overfor.

Kvaliteten af det arbejde, vi så i udstillingshuset, overbeviste os i sidste ende”. ”Vores byggeforløb er gået rigtig godt. Det er endda gået hurtigere end forventet. Vi har også været meget på byggepladsen, som vi kan anbefale andre også at gøre. På den måde bliver man en del af byggeprocessen

Har du spørgsmål til familien?

Vi har været så heldige, at Maria og Christian har indvilliget i at hjælpe andre, der står foran et fremtidigt byggeprojekt, således i forhåbentligt kan drage fordel af deres erfaringer. Kontakt familien på mail: c.krog@sol.dk