Majken og Anders bygger K2 Individual Basic

K2 Individual Basic

Majken og Anders byggeprojekt

Hvordan gik det til at Majken og Anders valgte K2huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Da parret skulle flytte i noget nyt og det hurtigt gik op for dem, at prisforskellen på brugt og et nyt hus ikke var stor, var startskuddet gået, for en større rundtur i det jyske for at se på udstillingshuse. Formålet var at få inspiration, samt at få en idé om pris og muligheder. Det der specielt tiltalte familien var, at de selv kunne bestemme alt, lige fra størrelse, beliggenhed, grund, indretning osv.

Det var rigtig vigtigt for os, at vores byggefirma var:

– Ærlig.
– Til at regne med.
– Til at få fat i, hvis vi havde spørgsmål.
– Hjælpsomme.
– Rimelig i pris.
– Det færdige produkt så ordentligt ud.
– har eksisteret i mange år med god økonomi.
– Dansk arbejdskraft.

”Vi vil anbefale andre at undersøge markedet, herunder udstillingshuse, samt indhente tilbud fra forskellige byggefirmaer. Dog skal tilbudene begrænses, således I kan bevare overblikket”.

”Oprindeligt kontaktede vi K2huset med en anden plantegning. På vores første møde fik vi dog øjnene op for K2husets mere moderne og nytænkende indretning. Da vi også, uden beregning, kunne lave ændringer i standardtegningen, var alt jo som det skulle være.

Vi havde et specielt ønske om en stor carport med depotrum, samt en løsning, hvor vi kunne gå direkte fra carporten ind i huset”.

Majken og Anders valgte et Basic hus

”Løsningen med et åbent køkkenalrum og stue er helt fantastisk, som vi varmt kan anbefale andre. Det giver en dejlig fornemmelse af åbenhed. Samtidig kan familien mødes til madlavning og hygge i det rum, vi bruger det meste af tiden”.

Hvorfor bygge med K2Huset?

Vores forventninger blev i høj grad indfriet både kvalitet af det udførte arbejde, men også den behandling, som vi har fået igennem hele forløbet. Det eneste, vi endnu ikke har fået ordnet, efter vi er flyttet ind, er de manglende gummifuger nederst i alle døre/vinduer, men det er vi helt sikre på bliver lavet. – Og ja vi vil gerne anbefale K2huset til andre byggeinteresserede.”

”Vi valgte K2huset, fordi vi følte, at vi blev lyttet til og fordi vores ønsker blev efterkommet.

Derudover fik vi et godt tilbud, som i forhold til den håndværksmæssige kvalitet, var meget fornuftig og måske endda billig?

Vi fik ved byggeprocessens start, en detaljeret plan, så vi kunne følge med i, hvad der skete uge for uge. Dette var vi meget glade for – da det hele jo var så spændende. Endvidere forløb hele byggeprojektet som det skulle.

Vi oplevede, at håndværkerne var meget professionelle og dygtige, samt at vi hurtigt kunne få fat i Dennis og Benny( red: byggeansvarlige) hvis vi havde spørgsmål.

Har du spørgsmål til familien?

Da Majken og Anders venter tvillinger i starten af det nye år skal eventuelle henvendelser til familien stilles igennem K2huset.

Kontakt k2huset på mail: info@k2huset.dk