Lykke og Johnny bygger K2 Individual Classic

K2 Individual Classic

Lykke og Johnnys Byggeprojekt

Hvordan gik det til at Lykke og Johnny valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Vi kiggede på mange huse, men ingen faldt i vores smag. Derfor undersøgte vi forskellige løsninger, som nybyggeri. Vi har bygget med Huscompagniet før, men ønskede noget andet. Vi var ude at se på udstillingshuse fra forskellige firmaer. Det var vigtigt for os at byggefirmaet var pålidelige, at der var en fast kontaktperson og at der var hjælp at hente bagefter, hvis det skulle blive nødvendigt.

Lykke og Johnny valgte hustypen K2 Classic fordi…

Vi valgte arkitekturen Classic da vi godt kan li byggestilen. Vi var på udkig efter et anderledes hus end et typehus. Vi kiggede efter specielle løsninger, både inde og ude. Vi ville gerne have et stort køkken/alrum, da vi har en stor familie.
Derudover var det vigtigt for os at lave en god og praktisk børneafdeling, med fede muligheder for børnene, blandt andet et multirum.
Vi ville gerne have højt til loft og en god akustik. Det har K2 løst på den bedste vis.

Vi ville gerne have dobbelt garage og havde talt om 50 m2, men vi blev anbefalet at lave den større, da vi ikke ville have et redskabsskur. Vi har fået en garage på 70 m2 og det har vi ikke fortrudt et sekund, det er så dejligt der er plads til cykler, haveredskaber, børnenes lege ting og selvfølgelig de 2 biler.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Vi har et vennepar der anbefalede os K2 Huset, som de selv havde bygget med. Efter at have set K2 Husets udstillingshuse var vi ikke i tvivl, så vi kontaktede dem. Vi havde det første møde hvor sælgeren kom ud til os. Meget god kundeservice. Han gennemgik vores ønsker og vores mavefornemmelse var rigtigt – det skulle være K2 Huset.