Louise og Mads bygger K2 Living Arkitec

K2 Living Arkitec

Louise og Mads Byggeprojekt

Hvordan gik det til at Louise og Mads valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Inden vi bestemte os for at bygge nyt, havde vi haft fremvisninger på nogle ældre parcelhuse. Men med to små børn, blev vi dog hurtigt enige om, at vi ikke gad at bruge al fritid på at renovere hus, hvilket det ville kræve med den sum vi havde at købe for. Med et nybyggeri ændrede budgettet sig, og vi ville kunne få et næsten vedligeholdelsesfrit hus.
Vi bestemt os for selv at skulle være bygherre på huset. Men med frygt for, at budgettet skulle skride og vi ville miste overblikket, forhørte vi os hos forskellige byggefirmaer. Vi tog ud og så nogle udstillingshuse og fik en snak med sælgerne fra de byggefirmaer. Noget af det vi faldt for ved K2 Huset var: Klarhed over hvad vi kunne få for pengene, forståelse for håndværk, fleksibilitet og kommunikation.

Louise og Mads valgte hustypen K2 Living Arkitec fordi…

Jeg tror, at mange frygter en ekstra regning, hvis man har ønske om tilvalg eller fx at flytte nogle vægge i et typehus. Den forestilling havde vi i hvert fald selv. Men med K2 Living, type Arkitec som vores hus er, var det muligt at indrette indvendige vægge efter vores ønsker og behov.
Det var vigtigt for os med en ’forældreafdeling’ med soveværelse og stort badeværelse. Det store badeværelse kunne lade sig gøre fordi vi tog lidt af pladsen i viktualierummet.

Derudover havde vi ønske om et stort køkkenalrum med åben adgang til stuen, uden at det lå i lige forbindelse med køkkenet. Det løste vi ved at få en gennemgående pejs. Den del af entreprisen stod vi selv for. Det samme gælder vores 60kvm garage. Vi har været glade for fleksibiliteten og muligheden for selv at må være en del af byggeriet.
På trods af store åbne rum og højt til loftet er den gode akustik, som troldtekt loftet giver, noget af det vores gæster lægger mærke til. Samt det store lysindfald, som de store vinduespartier giver.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Vi vil på det varmeste anbefale alle at bygge med K2 Huset. Primært af nedenstående årsager.

– Sælger fulgte os godt gennem alle valg og guidede efter vores ønsker og behov, selvom de ændrede sig undervejs i byggeprocessen.
– Tidsfristen er overholdt hele vejen.
– Dygtige og ansvarsbevidste håndværkere hele vejen igennem.
– Aldrig har vi set en byggeplads med så pæn orden.