Lotte og Casper bygger K2 Individual Funkis

Lotte og Caspers K2 Individual Funkis projekt

Lotte og Caspers Byggeprojekt

Vi var så heldige at finde den helt perfekte byggegrund – en stor grund på 2500 m2 hvor vi skulle bygge vores drømmehus.

Hvordan gik det til at Lotte og Casper valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Vi havde gennem flere år haft et ønske om at bygge hus og gentagne gange besøgt diverse byggeudstillinger. Vi lagde vægt på stil, kvalitet og at byggefirmaet var realistiske omkring de reelle omkostninger. Vi kunne også godt lide at byggefirmaet brugte kendte håndværkere.

Vi kan anbefale nybyggere at lære af andres byggeerfaring, både positive og negative. Vi søgte meget på nettet, både for at finde inspiration, men også for at få gode råd. Ofte kan man læse hvad andre har fortrudt i byggeprocessen… at skuret blev for lille, at der manglede en stikkontakt mm.

Der er mange beslutninger, der skal tages når man skal bygge hus og man kan hurtigt miste overblikket, hvis alt skal vægtes lige højt. Vi tænkte meget over, hvad der betyder noget for os og hvad der ikke gør. Hvis man for eksempel ikke normalt går super meget op i hvilken type vandhane der sidder på badeværelset, er der ingen grund til at bruge meget tid på det. Vi valgte stort set de forslag K2 huset havde som udgangspunkt og gad ikke bruge tid på at køre rundt til forskellige byggemarkeder.

Da vi skulle vælge mursten, kørte vi en tur i et nybyggerkvarter og fandt hurtigt en sten vi kunne lide.

Derudover havde K2 huset i deres udstillingshuse truffet nogle meget fine materialevalg, som vi lænede os meget op ad.

Lotte og Casper valgte hustypen K2 Individual Funkis fordi…

Vi havde oprindelig en ide om at vi ville bygge traditionelt, men efter at have se K2 huset udstillingshus blev der vendt op og ned på det. Funkistypen giver mulighed for nogle fede detaljer, der ellers ikke er mulige. Det vi faldt for ved udstillingshuset, var køkkenalrummet, som havde nogle detaljer vi ikke før havde set. Det var stort og lyst med højt til loftet, samtidig med at den overdækkede terrasse sørgede for at skærme for den direkte sol. Der var en fantastisk akustik i huset, som gjorde det utroligt behageligt at opholde sig i. Der var virkelig tænkt over funktionaliteten og overgange mellem de udendørs og indendørs arealer fungerede enormt godt.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Vi snakkede oprindelig med andre byggefirmaer, men følte ikke helt at de havde nogen gode ideer der matchede K2 husets.

Med K2 huset følte vi at der blev sat en ære i at gøre tingene ordentligt og vi følte gennem hele forløbet at vi var i trygge hænder. Der var altid pænt og ryddeligt på byggepladsen når vi kom. Håndværkerne var meget kompetente og imødekommende og vi havde generelt en god dialog med dem. Særligt glade var vi for vores byggeleder, Ole, der åbent og ærligt svarede på alle henvendelser fra os og vores byggerådgiver, uden at pakke tingene ind.