Lise-Mette og Henrik bygger K2 Individual Funkis

K2 Individual Funkis

Lise-Mette og Henriks byggeprojekt

Hvordan gik det til at Lise-Mette og Henrik valgte K2uset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Familien byggede deres første hus i 2006. Men deres familie og boligbehov voksede – og ønsker ændrede sig. Deres første tanke var en tilbygning, et projekt de var temmelig langt med, da ideen om at starte helt forfra med et nyt hus meldte sig. Da de allerede havde været igennem en byggeproces var der flere ting der havde stor betydning for dem.

Det var vigtigt for dem at finde et byggefirma, som kunne levere et hus efter deres drømme, samtidig med at kvaliteten var i top. De ønskede en gennemskueligt proces, hvor de havde mulighed for at følge med uge for uge.

Vores valg var fra starten Funkis. Vi elsker den enkelte og stilrene byggestil. Et stort og lyst køkken/ alrum var af højeste prioritet, samtidig med store børneværelser, og et rummeligt kontor.

Vi har i forbindelse med vores køkken / alrum en stor terrasse, som vi har fået afgrænset af en læmur, en løsning vi er rigtig glade for, da det giver lidt privatliv og ikke mindst læ.

Vi har yderligere en port vi kan trække for ud til carporten/ gaden, så vi sidder meget ugeneret på vores terrasse. Derud over har vi en mindre overdækket terrasse i forbindelse med vores stue. En løsning som vi også er rigtig glade for, da det giver huset karakter og forlænger aftenerne udenfor.

Mellem køkken/ alrum og stue har vi valgt at få stop-sol glas i vores store vinduesparti mod syd og det har vist sig at virke rigtig godt på varme sommerdage, hvor solen bager lige ind i huset, en løsning vi kan anbefale på det varmeste.

FAMILIEN VALGTE EN FUNKIS VILLA HVORFOR BYGGE MED K2HUSET?

Vi kendte K2Huset fra venner og bekendte. Vi vidste, at de kunne bygge Funkis huse, som netop var vores ønske for næste hus projekt. Da vi kun havde meget positive referencer, var det naturligt at starte en dialog med k2Huset.

Vi havde yderligere møder med to andre byggefirmaer, men kunne ret hurtigt fornemme, hvem vi ønskede skulle bygge vores næste hus. Vi kom til K2Huset med en råskitse over vores ønsker, sammen fik vi en grundplan på plads, som vi i dag er meget tilfredse med.

Vores kontakt person Dennis, har været meget dygtig til at forstå vores ønsker og komme med gode forslag til, hvordan tingene kunne løses. Vi har været yders positive over den måde hele vores byggeproces foregik.

Vi fik en udførlig plan, uge for uge over, hvordan processen ville foregå. Det var meget nemt at følge med, og alle deadlines blev fulgt og overholdt af alle håndværkere. Det har været en fornøjelse at opleve hvor nemt det er at bygge hus efter ens drømme, når man har fundet den helt rigtige samarbejdspartner.

Har du spørgsmål til familien?

Vi har været så heldige at Familien har Indvilliget i at hjælpe andre, der står foran fremtidigt byggeprojekt, således I forhåbentlig kan drage fordel af deres erfaringer.

Kontakt familien på mail: lisemettebertelsen@gmail.com