Lene og Morten bygger K2 Individual Arkitec

K2 Individual Arkitec

Lene og Mortens byggeprojekt

Hvordan gik det til at Lene og Morten valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Vi ville gerne have en 200 m2 villa med garage. Huset skulle have ensidig taghældning eller fladt tag. Vi ønskede også et hus, som skulle være så vedligeholdelses frit som muligt. Flere krav end det havde vi ikke. Vores udgangspunkt var at der ikke var nogen forskel på de forskellige bygge firmaer og ville egentlig bare spørge 4 firmaer og så vælge det bedste hus til den bedste pris. K2 Husets bygge proces var dog helt klart at foretrække.

Lene og Morten valgte hustypen K2 Individual Arkitec fordi…

Vi ville gerne have et hus med store åbne rum – og med et minimalistisk ydre i udseende. Det som vi syntes er blevet ekstra godt er rockfon lofterne. Det er lofter som er lyddæmpende, så man undgår generende akustik, hvilket er en stor fordel når vi har hårde flader og højt til loftet. Det har vist sig er fungere fantastisk sammen med det store køkken-stue rum vi har fået.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Vi havde kontakt med K2 og 3 andre byggefirmaer for ideer og priser – det stod dog hurtigt klart, at K2 Huset også havde fokus på at have en åben og transparent handel, ligeledes var bygge processen også helt klart at foretrække.

Oplevelsen med byggeri og processen før dette har generelt være en positiv oplevelse, men hvor vi har oplevet K2 som en ærlig og kvalitetsbevist samarbejdspartner.