Kristina og Karsten bygger K2 Individual Arkitec

K2 Individual Arkitec

Kristina og Karstens byggeprojekt

Hvordan gik det til at Kristina og Karsten valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Vi er en lille familie på 3 med nummer 4 på vej…

Boede i en mindre lejlighed i Herning C – og havde brug for mere plads efter familieforøgelse.

VI ville gerne blive i Herning, og var heldige at finde en grund med et lille hus der kun var til nedbrydning kun 1,5 km fra centrum. Vi havde i et par år fulgt med i forskellige byggerier af udstillingshuse, herunder K2. Da vi så et hus de havde lavet i Fejerskovparken i Lind var vi rimeligt solgt. Det var sådan et vi ville have

Kristina og Karsten valgte hustypen K2 Individual Arkitec fordi…

Vi havde i andre huse af denne type oplevet det dejlige lysindfald, med den ekstra loftshøjde dette hus giver, og derud over passede det perfekt til den stil vi gerne ville have på vores nye hus.

Når vi har gæster på besøg er der særligt 2 ting de hæfter sig ved – lysindfaldet bl.a. fra ovenlysvinduet i køkkenalrum og den ’gode’ lyddæmpning som det indvendige troltekt-loft giver.

VI har lavet et viktualie-rum som er integreret i et skabsparti i køkkenet – super-cool løsning.

Derudover har vi lavet et ekstra stort isoleret værksted/skur og i den overdækkede carport er der lavet indhak med cykelparkering.

Får mange positive kommentarer om den mursten vi har valgt, som virker moderne uden at falde ved siden af i et gammelt kvarter

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Vi valgte K2-huset fordi vi havde hørt om andre (meget) tilfredse kunder, og fordi vi havde en forventning om at de kunne realisere vores byggeplaner indenfor det budget vi havde til rådighed. Vi talte med andre byggefirmaer undervejs, men fandt ikke samme fleksibilitet omkring forslag af indretning nye tegninger osv.

I byggeprocessen er der god orientering fra K2-husets side ang. de forskellige faser i byggeriet. Desuden skal de håndværkere som K2 entrerede med, have stor ros for flot håndværk og ekstrem orden på byggepladsen under byggeprocessen.

Lige inden overtagelse af huset havde vi gennemgang med en uvildig bygningskonstruktør/arkitekt (der også er syns og skønsmand indenfor offentligt byggeri) for at få ham til at gennemgå huset.

Efter han havde gennemgået huset konstaterede han ingen væsentlige fejl eller mangler – og konkluderede at det var sjældent han så et så flot nybyggeri.

Alt i alt kan vi give K2 vore bedste anbefalinger