Kristin og Søren bygger K2 Individual Funkis

K2 Individual Funkis

Kristin og Sørens byggeprojekt

Hvordan gik det til at Kristin og Søren valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Da vi købte stedet i 2012 var det med henblik på at bygge nyt stuehus i stedet for det eksisterende. I 2015 blev det til virkelighed sammen med K2huset.
Vi kiggede på mange forskellige hustyper hos flere firmaer, kørte ture rundt i flere nybyggerkvarterer, og havde samtaler med andre firmaer – men vi fandt aldrig helt noget, der bare sagde wow. Lige ind til vi bladrede i brochuren fra K2huset, for her var drømmehuset. Alligevel har vi nu et hus, hvor nærmest alt er lavet anderledes end det egentlige udgangspunkt!

Kristin og Søren valgte hustypen K2 Individual Funkis fordi…

Vores ønsker til et hus var:

  • Masser af plads og højt til loftet, men samtidigt et hus, der faldt godt ind i den omgivende natur.
  • Store vinduespartier med masser af lysindfald, så man kunne nyde hele udsigten.
  • Ovenlysvinduer for ekstra lys i midten af huset.
  • Overdækket terrasse til at forlænge udendørssæsonen.
  • Separat indgang til huset gennem garagen, så man slap for at få mudrede gummistøvler med ind.
  • At soveværelset ikke var gennemgangsrum til husets største badeværelse, og at soveværelset ikke lå lige op ad stuen.
  • Minimalt udendørs vedligehold.

Disse ønsker resulterede i et hus på på 242 m2 og bygget i funkisstil med mørk mursten og fuge. Hertil 60m2 garage og 30m2 overdækket terrasse.
I stue-køkken-alrum er lofthøjden 3,4m og vinduerne 2,8m. I resten af huset er loftshøjden 2,6m.

Af andre detaljer kan nævnes: Lydgips i loftet i hele huset. Lofthøjttalere i badeværelser, stue, køkken/alrum. Centralstøvsuger. Rammeløst dørparti i entre, samt rå murstensvæg. Aircondition i viktualierum, stue og soveværelse. Nedsænket og fraisoleret gulv i viktualierum. Dobbelt skorsten med brændeovn i stuen og pejs udendørs. Ekstra udendørslamper og -stikkontakter.
Den overdækkede terrasse har vinduer af rammeløst glas, udendørshøjttalere, terrassevarmere og pejs, og derude holdt vi nytårsaften med gode venner 1 måned efter indflytning.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Hos K2huset er man i gode hænder. Vi følte os altid godt og professionelt behandlet, både før, under og efter byggeprocessen. Vi hørte kun gode ting om K2huset, og vi har også selv kun gode oplevelser.
Fordi vi boede lige ved siden af byggepladsen, var vi hver dag ovre at snakke med håndværkerne, der gerne fortalte og svarede på spørgsmål. Havde vi ændringer, blev det straks taget til efterretning. K2husets håndværkere og samarbejdspartnere holdte byggepladsen pæn og opryddet. Huset stod endda klar til indflytning 14 dage før overtagelsesdatoen.
Hele byggeprocessen har været præget af god dialog, velvilje til at få tingene til at lykkes, og fuld forståelse og opnåelse af alle vores ønsker.
På trods af, at vi nærmest har designet vores hus selv, så der ikke var nogle standardberegninger at gå ud fra, har K2huset uden tøven bygget det mest fantastiske hus til os til den aftalte pris.