Kristen og Majbrits bygger K2 Individual Arkitec

K2 Individual Arkitec

Kristen og Majbrits Byggeprojekt

Hvordan gik det til at Kristen og Majbrit valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Vi havde et hus fra midt i halvfemserne og ønskede i første omgang en tilbygning. Vi erfarede dog hurtigt at det blev en dyr løsning og kunne også se, at vi i løbet af de næste år både måtte renovere køkken, badeværelser o.s.v.

Vi undersøgte mulighederne for at bygge et nyt hus og fandt ud af at det var den rigtige løsning for os.

Kristen og Majbrit valgte hustypen K2 Individual Arkitec fordi…

Vi var ikke i tvivl om, at vores nye hus skulle være et Arkitec hus. Vi ønskede et hus med masse af lysindfald og højt til loftet.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Vi stiftede bekendtskab med K2huset, ved besøg i et af deres udstillingshuse.

Vores valg faldt på K2, da vi ved første møde oplevede, at de var meget lydhør overfor vores ønsker og ideer. Selvom vi valgte et typehus, erfarede vi, at vi helt igennem havde mulig for at sætte vores eget præg på plantegningen.

Byggeperioden fra ”ide til færdig hus” var en positiv oplevelse. Vi havde forventet, at det ville være en meget stor mundfuld at bygge nyt hus, men vi fik det serveret i små bidder. Vi skulle ikke tage stilling til alle ting på en gang, men blev spurgt efterhånden som det var tid.

Kommunikationen med K2 huset var en meget positiv oplevelse, det var altid meget hurtig respons på de mails med spørgsmål m.m. vi sendte.

Tidsplanen blev hold til punkt og prikke og vi kunne flytte ind i vores nye drømmehus til den planlagte tid.