Kira og Kasper bygger K2 Individual Arkitec

K2 Individual Arkitec

Kira og Kaspers byggeprojekt

Hvordan gik det til at Kira og Kasper valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Vi har i mange år gået med tanker om at bygge nyt. Derfor har vi igennem en årrække set mere end +100 udstillingshuse, samt huse der var i gang med at blive bygget. Der ud over har vi kigget og tegner rigtig mange plantegninger for at komme frem til lige netop det vi ønskede af vores fremtidig bolig.

Når vi f.eks. havde tegnet en plantegning med mål, forsøgte vi at finde udstillingshuse med rum i tilsvarende mål, så vi kunne få en faktisk fornemmelse af rummenes størrelse og indretning.

Kira og Kasper valgte hustypen K2 Individual Arkitec fordi…

Vi havde de endelige tegninger og forventninger til hvilket hus vi gerne ville have, her er vi ikke blevet mødt af nogle former for begrænsninger, hverken ift. indretning, materialer, løsninger eller andet. Tværtimod har K2Huset kunne indfri alle vores ønsker, præcis som vi håbede.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Det har været tydeligt for os at K2Huset har en særledes god kvalitet på deres byggerier, både når vi kiggede på de færdige udstillingshuse, deres ry, samt undervejs i byggeriet, hvor vi sideløbende var rundt og kigge på de igangværende byggerier.

Allerede fra første møde og efterfølgende mails og møder, har vi følt os velkomne og taget seriøst, hvilket har bidraget til den gode mavefornemmelse. Kommunikationen er foregået hurtigt og præcist, hvilket har været med til at give følelsen af, at vi har været mere end blot en ud af mange kunder/familier.

For os var det vigtigt at tilbud mm. var udspecificerede med priser, samt dialogerne ærlige og konstruktive. Dette skaber en tillid og vished omkring, at processen og slutproduktet stemmer overens med vores forventninger, både ift. budget og kvalitet. Dette har K2huset opfyldt til fulde.

Vi havde under hele processen fri adgang til byggepladsen/huset, og når vi besøgte huset i dagtimerne, var alle håndværkerne imødekommende og yderst kompetente, både personligt og fagligt. Det er tydeligt at mærke at K2huset har et stærkt sammensat team af håndværkere, som bidrager til det gode samspil og den høje kvalitet.

Alle kan lave fejl og de fejl/mangler vi har oplevet i processen, samt ved et års gennemgangen, er blevet løst hurtigt, effektivt og med god dialog.

Hvis vi skal bygge i fremtiden, vil vi uden tvivl gå i dialog med K2huset igen.