Keld bygger K2 Individual Basic

K2 Individual Basic

Kelds byggeprojekt

Hvordan gik det til at Keld valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Gennem et par år var boligmarkedet i Herning og nærmeste omegn blevet fulgt nøje, uden at noget anvendeligt var dukket op. Adskillige kalkulationer viste, at det ville være lige så dyrt at renovere et gammelt hus, som at bygge et nyt. At indretningen kan tilpasses ens eget behov og man ikke skal tænke på vedligeholdelse de næste mange år, blev udslagsgivende for valget af at lade et hus opføre.

Keld valgte hustypen K2 Individual Basic fordi…

På grund af krav om mindst mulig vedligeholdelse faldt valget på en Basic villa. Ønsket om et stort fællesrum og separat børneafdeling gjorde, at der blev tegnet et forholdsvis stort køkken-alrum med loft til kip og værelsesafdelinger på hver side. Køkken-alrummet er virkelig blev opholdsrummet p.gr.af det gode miljø med terrassedøre til flere sider, ovenlysvinduer og det hvælvede loft. Det er meget sjældent, at gæster har lyst til at rykke ind i stuen efter spisning.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Der var god kemi med Benny Christensen fra K2 allerede fra første møde i udstillingshuset. Benny var hurtig til at besvare alle henvendelser og vi kunne hurtigt blive enige om pris og leveringsbetingelser. Processen med at få færdigtegnet huset på basis af egne skitser var en fornøjelse og der var godt modspil fra K2 på hensigtsmæssig indretning og dimensionering, så efter overtagelsen af huset, har der ikke været ”ønske” om at flytte én eneste væg. Byggeprocessen gik særdeles fint og der var løbende opdatering fra K2. Forhold, der blev påtalt, blev straks evalueret og en handlingsplan fastlagt. At byggeprocessen forløb problemfrit kom også til udtryk ved, at huset blev leveret næsten 1 måned før den oprindeligt aftalte overtagelsesdato. Det var et særligt plus, at K2 udleverede nøgle til huset straks det blev lukket af. Det gav mulighed for at fotografere alle husets faser, selvom håndværkerne var taget hjem. En billeddokumentation som er guld værd, når der skal bores huller, eller findes en nderstøtning. Der var ingenting at bemærke ved 1 års eftersynet.

Har du spørgsmål til byggeriet?

Vi har været så heldige at Keld har indvilliget at hjælpe andre, der står foran et fremtidigt byggeprojekt, således i forhåbentligt kan drage fordel af deres erfaringer.

Kontakt Keld på: keldkroeger@mail.dk