Marie-Louise bygger K2 Living Arkitec

Marie-Louises Byggeprojekt

Hvordan gik det til at Marie-Louise valgte K2 Huset og hvad kan hun anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Jeg var ude og se mange udstillingshuse fra forskellige byggefirmaer, dog faldt valget meget hurtigt på K2Huset. Deres detaljer og muligheder tiltalte mig, desuden var K2Huset eneste byggefirma som havde en overskuelig prisliste.

Jeg kontaktede dem med henblik på at bygge, og allerede samme aften fik jeg et tilbud. Som førstegangsbygger, er der mange ting man ikke er klar over, men K2Huset holdt mig i hånden hele vejen – lige fra gode råd til forsikring, til farvevalg.  Hvis K2Huset var i tvivl om noget, blev kontakten til håndværker straks skabt og jeg fik derigennem kyndig vejledning uden en masse mellemled.

Marie-Louise valgte hustypen K2 Living Arkitec fordi…

Jeg havde et stort ønske om et hus med ensidig taghældning. Muligheden for at have så mange muligheder for indretning, samtidig med at jeg havde et godt overblik over budget mv, gjorde at jeg valgte denne type. Ligeledes bygger K2Huset det meste af taget inden det lægges på, hvorfor tørretiden efterfølgende mindskes gevaldigt.

Mine krav var tre børneværelser, et viktualierum, walk-in og en alkove. Med kyndig vejledning og hjælp fra K2Huset lykkedes det, uden at jeg føler jeg er gået på kompromis med andet.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Jeg kan kun anbefale andre at bygge med K2Huset. Noget af det jeg kan fremhæve er:

  • Overskuelige prislister og budgetter – der har ikke været nogen overraskelser efterfølgende
  • Dygtige og hjælpsomme håndværkere, der ofte havde gode råd og ideer
  • Service og gennemgang efter overlevering har været fantastisk
  • Opryddet og pæn byggeplads. Fik faktisk ros af de naboer der allerede boede i området.
  • Huset leveret før tid