Mette og Mads bygger K2 Individual Funkis

Mette og Mads' Byggeprojekt

Hvordan gik det til at Mette og Mads valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

I vinteren 2019 købte vi en grund og vi havde en ret god idé om, hvilket slags hus vi gerne ville bygge, men ikke, hvem der skulle bygge det for os. Det var vores første hus og vi var derfor helt grønne i alle de beslutninger og overvejelser der hører til sådan en proces. Vi startede ud med at tale med nogle af de større aktører på markedet men mavefornemmelsen var der ikke helt.

Mette og Mads valgte hustypen K2 Individual Funkis fordi…

Via vores byggesagkyndige blev vi anbefalet at kigge nærmere på, hvad K2 Huset kunne tilbyde, da de efter sigende skulle være dygtige til at bygge funkis huse, hvilket var vores drøm. Vi fik hurtigt sat et møde med Dennis op og førstehåndsindtrykket var rigtig godt. Vi følte, at vores ønsker blev hørt og imødekommet og samtidig gjorde gennemsigtigheden i pris og kontrakt os trygge. Den tryghed og lydhørhed har fulgt med i hele processen.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

For vi valgte K2 Huset til at bygge vores hus og både igennem byggeprocessen og her 1 år efter overtagelsen, har det været det helt rigtige valg. Professionalisme, kvalitet, service, ærlighed og omhu er nogle af de ord vil vi sætte på det arbejde, som K2 har leveret. Vi har altid hørt, at byggeprocesser sjældent går helt som man forventer og, at der altid vil komme noget uforudset – det må vi bare sige, at der ikke gjorde i vores tilfælde og det har givet os tryghed, og vores drømmehus.