Louise og Johnny bygger K2 Individual Funkis

Louise og Johnnys Byggeprojekt

Hvordan gik det til at Louise og Johnnys valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Vi kan kun anbefale K2Huset til andre som vil bygge nyt, med stor egen indflydelse på indretning, materialevalg og god projektstyring hele byggeprocessen igennem.

Louise og Johnnys valgte hustypen K2 Individual Funkis fordi…

Vi vidste fra start, at vi ville bygge i funkis stil, da vi havde ønske om god loftshøjde i dele af huset, ligesom de forskudte taghøjder giver et, i vores øjne, flot hus set udefra. Vi vidste vi skulle have et stort køkkenalrum med mange store vinduer, samt en børneafdeling med et multirum til fællesaktiviteter for hele familien.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Vi valgte K2Huset, da vi havde mulighed for frit at indrette vores nye hus og vi lavede rigtig mange tilretninger på plantegning, som godt nok tog udspring i et hus K2 allerede havde opført for en anden kunde. Vi ville selv levere køkken-, bad-, bryggers- og garderobeinventar til huset og det var et vigtigt parameter for os at K2 var samarbejdsvillige omkring vores egne håndværkere som skulle med ind i byggeprocessen.

K2 kunne ved kontraktindgåelse efterkomme vores ønske til overtagelsesdato, og vi havde hørt, at K2 aldrig afleverer for sent..

Og det gjorde de heller ikke. 😊

Hele byggeprocessen igennem var der rigtig god kommunikation mellem K2, alle håndværkere og os.

Vi fulgte med stor interesse med i hele processen og var meget ofte på besøg på bygge pladsen og havde adgang til huset under hele byggeriet.