Stine og Kaspar bygger K2 Individual Classic

Stine og Kaspars Byggeprojekt

Hvordan gik det til at Stine og Kaspar valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Undersøg markedet. Tag ud og se på udstillingshuse. Snak med de enkelte byggefirmaer og vælg ud fra hvor der er bedst kemi.

Sørg for at udarbejde en ”need to” og ”nice to” liste og hold fokus på at få opfyldt så mange behov og ønsker som muligt.

Overvej en ekstern byggerådgiver, som kan følge jer i processen.

I forhold til materialer, så undersøg hvad der findes på markedet, sørg for at materialerne passer sammen og hav en opmærksomhed på god akustik i de store rum.

Stine og Kaspar valgte hustypen K2 Individual Classic fordi…

Vi faldt for den klassiske og tidsløse stil og vi prioriterede at bruge en del økonomi på selve huset, køkken og materialer generelt, som er store poster i budgettet. Vi kan altid ændre på mindre ting, som møbler og farve på væggene

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Grunden til at man skal vælge K2Huset er, at kvalitet, god rådgivning og overholdelse af aftaler og deadlines er en selvfølge.

I forbindelse med udfærdigelse af plantegning oplevede vi rigtig god vejledning og ideer til ændringer og alternativer så vi på den måde kunne indfri så mange ønsker som muligt.

Under byggeriet har håndværkerne været imødekommende når vi har været forbi byggepladsen.

Alt i alt har vi kun rosende ord til Dennis, som var vores rådgiver og til K2Huset og vi anbefaler dem til en hver tid til andre.