Majbritt og Mogens bygger K2 Individual Arkitec

Majbritt og Mogens bygger Arkitec

Hvordan gik det til at Majbritt og Mogens valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Vi havde besluttet os for at bygge et nyt hus for anden gang. Denne gang med større børn og dermed lidt andre behov. Vi var relativt afklarede med hvordan vores nye hus skulle se ud, men i dialogen med Dennis hos K2, fik vi en dog dialog om forskellige muligheder og til- og fravalg. I den proces følte vi at K2 agerede som rådgiver i, hvad der ville være den bedste løsning for os, og hvad samtlige til- og fravalg havde af indvirkning på den samlede pris. Dennis forsøgte på ingen måde at oversælge noget, men i stedet lytte til vores ønsker og så komme med gode råd i den forbindelse.

Selve byggeprocessen kørte fuldstændigt planmæssigt, og det var en fornøjelse at følge processen, fra man gik i jorden, til huset stod færdigt. Vi var velkomne til at følge det, og fik derfor et godt indtryk af de forskellige håndværkere, hvor vi var positivt overraskede over den kvalitet og faglige stolthed, der prægede håndværkerne, samtidigt med at de ryddede pænt op efter sig, inden næste håndværker skulle overtage.

Der var ingen overraskelser økonomisk, og gennem processen oplevede vi reelt kun én misforståelse, som K2 hurtigt fik løst. Meget professionelt.

Vi står nu med et fantastisk dejligt og fedt hus – og processen har været en super oplevelse med fokus på alt det spændende nye, og ingen bekymringer.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Vi kendte til K2 via andre, der havde bygget med dem, og havde haft en god oplevelse. Og efter selv at have bygget med K2, kan vi kun bekræfte det positive omdømme. Det samme møder man, når man taler med banker. K2 har styr på hele processen, der er godt planlagt – og i rigtig god håndværksmæssig kvalitet. Det er muligt, at andre typehuse annoncerer med kampagnepriser, der er billigere end K2s standarder, men når der så skal vælges til eller fra, følte vi, at der var godt overblik over konsekvenserne, og slutproduktet er vi super godt tilfredse med, og vi føler også prisen har været fair.

Vi kan absolut anbefale at bygge med K2. Der har ikke været en finger at sætte på deres arbejde med vores hus.