Inga og Jens bygger K2 Individual Basic

Inga og Jens' K2 Individual Basic projekt

Inga og Jens bygger Basic

Hvordan gik det til at Inga og Jens valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Da vi havde besluttet os for at flytte fra vores gård, startede vi med at kigge på eksisterende huse. Det gik hurtigt op for os, at der skulle renoveres en hel del før det kunne passe til vores behov. Vi fandt en velegnet byggegrund som vi købte. Derefter begyndte vi at se på forskellige hustyper og byggefirmaer.

Vi besøgt de forskellige byggeudstillinger, som var i området. Der sammenlignede vi byggestil, indretning og materialevalg. Vores nye hus skulle have de fordele et nyt hus har, det være sig god varmeudnyttelse, isolering efter 2015 standard, samt et godt indeklima. Vi kunne også godt tænke os at få et hus som var rimelig vedligeholdelses frit.

Inga og Jens valgte hustypen K2 Individual Basic fordi…

Vores hus skulle opføres i en gul facadesten, valmede gavle og mørk betontagsten, huset skulle placeres bedst muligt på grunden, så vi fik god plads til have, overdækket terrasse – til os som nyder at være i haven, samt et redskabsrum/carport.
Ud fra en af K2`s standard tegninger arbejdede vi os frem til en rigtig god udgangsskitse. Sammen med Dennis fik vi tilrettet alle mål, rum størrelser, døre og vinduers placering, så vi fik et tilfredsstillende lysindfald i huset.

Vi havde under hele byggeprocessen en følelse af forståelse for vores ønsker. Dennis lyttede på os, han var god til at vejlede, han kom med rigtig mange gode ideer, samt gode råd om de rigtige kvalitetsvalg ang. materialer.

Vi er meget tilfreds med valget af rockfon loft i hele huset, som giver en fantastisk akustik. Den ekstra loftshøjde og ovenlysvinduerne i køkken/alrummet fungerer rigtig godt.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Vi valgte K2 fordi vi kun havde hørt rosende ord og positiv omtale omkring K2 Huset.
På vores udstillings besøg mødte vi byggerådgiveren Dennis. Vi fik hurtigt et godt indtryk af firmaet og af Dennis.
Vi aftalte et møde, og der gav Dennis sig tid til at høre på vores ønsker. Det blev starten på vores gode samarbejde med K2 Huset.
Der blev givet en overslagspris. Ved alle ændringer og ekstra tilkøb blev vi godt informeret om prisændringer. Derfor blev der ingen misforståelser.

Når vi kom på byggebesøg, mødte vi altid venlige og behagelige håndværker. På byggepladsen var der altid orden og ryddeligt.
Håndværkerne ved K2 Huset har leveret flot og virkelig professionelt udført arbejde.

Kommunikationen mellem K2 Huset og os forløb fint, hvor alle aftaler blev overholdt. Vi har været meget tilfreds med samarbejdet. Det færdige byggeri lever fuld ud op til vores forventning og blev afleveret til tiden.