Henriette og Kim bygger K2 Individual Arkitec

K2 Individual Arkitec

Henriette og Kims byggeprojekt

Hvordan gik det til at Henriette og Kim valgte K2Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

De startede med at gå med byggetanker, da det hus de boede i skulle have lavet nogle reparationer og udskiftninger inden for overskuelig fremtid. De fik lavet et budget for det og holdt det op imod et budget for at bygge nyt.

Efter moden overvejelse og research på nettet og diverse brochurer fra Byggefirmaer, tog de ud og besøgte Byg & Nyt på Frøskovparken i Tjørring. Her faldt de for K2Husets indretning og husets stil med ensidig taghældning.

Vi vidste inden vi startede vores byggeprojekt at det var vigtigt for os med højt til loftet og masser af lysindfald – Derfor valgte vi at bygge en Arkitec villa. En hustype som k2Huset havde erfaring med at bygge. Og vi har ikke fortrudt vores valg.

Specielt den store lofthøjde og lysindfaldet både fra de høje vinduespartier, og ovenlyset – passer os rigtig godt. Troldtekt loftet er vi glade for, da det giver en rigtig god akustik, og som børnefamilie er det en stor fordel. Imellem de rum hvor der ikke er døre, kan man undgå at få overliggere, hvilket har en god virkning idet man får loftet ført ud i ét.

Det giver en god sammenhæng rummene imellem. For at bevare sammenhængen har vi valgt at have klinker ud i ét, helt fra indgangsdøren, fordelingsgang, gennem alrummet og helt ind i stuen.

HENRIETTE OG KIM VILLE HAVE HØJT TIL LOFTET HVORFOR BYGGE MED K2HUSET?

Vi har fra dag ét haft et rigtig godt samarbejde med Benny. Vi havde et møde med et andet byggefirma, men K2Huset vandt klart størst tillid. Vi forhørte os både indenfor byggebranchen og blandt andre som har bygget med K2Huset.

Hele vejen rundt hørte vi kun positive meldinger. Selv vores byggesagkyndige havde ingen dårlige historier om K2. Benny var lydhør over for ændringer af indretning og de ideer vi havde til forbedringer.

F.eks. lavede vi en plads til cykler, skraldespand osv. Inde i carporten. Samt en speciel skabs væg mellem køkkenet og det ene værelse. De småproblemer der opstod undervejs blev hurtigt rettet og uden spørgsmål. Vi har allerede anbefalet K2Huset til flere som har bedt om vores mening.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL FAMILIEN?

Vi har været så heldige at Henriette & Kim har Indvilliget i at hjælpe andre, der står foran fremtidigt byggeprojekt, således I forhåbentlig kan drage fordel af deres erfaringer Kontakt familien på mail: junoklejnstrup@gmail.com