Helene og Mikael bygger K2 Individual Arkitec

Helene og Mikaels K2 Arkitec projekt

Helene og Mikaels byggeprojekt

Hvordan gik det til at Helene og Mikael valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Vi havde igennem en længere periode savnet lidt ekstra plads både indvendigt og udvendigt i vores 70’er hus. Børnene ville snart ”vokse ud” af deres værelser, og selvom kvadratmeterne i huset generelt var godt udnyttet, var der flere steder hvor vi godt kunne bruge lidt ekstra plads. Ligeledes var haven lidt for lille til en fodboldkamp, drivhus, frugttræer og alle de andre ting vi gerne ville have udendørs.

Derudover kunne vi se at der inden for en overskuelig årrække ville komme nogle udgifter til større renoveringsopgaver på huset, som formentlig ikke ville hæve en salgspris tilsvarende.

Helene og Mikael valgte hustypen K2 Individual Arkitec fordi…

Indvendigt var det vigtigt for os at udnytte alle husets kvadratmeter, for eksempel ved at minimere gangarealer. Ligeledes prioriterede vi et godt lysindfald højt, og store åbne områder der indbyder til at være sammen, som et multirum i sammenhæng med børnenes værelser og alrum-stue i forlængelse af hinanden.

Vi oplever at alle ønsker er løst i plantegningen, og fungerer efter hensigten.

Udvendigt var placeringen af huset på grunden vigtig for at kunne realisere de mange haveprojekter og plads til leg.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Vi havde besluttet os for at snakke med tre byggefirmaer, og træffe et valg på baggrund af sammenligninger af pris, materialer, bindinger til forskellige underleverandører og ikke mindst tillid til sælger. Vi oplevede ikke en betydelig forskel i de tre første parametre blandt byggefirmaerne, men efter at have snakket med sælgeren fra K2, var vi ikke i tvivl om at vi havde tillid til at de kunne løse opgaven tilfredsstillende for os.

Det er et billede som er gennemgående for hele byggeprocessen, hvor vi også oplevede hurtige svar på vores henvendelser, og altid velbegrundede forslag til ændringer, som ikke nødvendigvis gjorde det samlede budget dyrere, men derimod spillede sammen med de ideer vi havde præsenteret for sælgeren.

De få fejl og misforståelser vi oplevede i processen med både tegninger og fysisk byggeri, blev rettet hurtigt og tilfredsstillende uden diskussion.

Vi kan se tilbage på en byggeproces hvor vi oplevede K2 som en tillidsvækkende medspiller, og står i dag, halvandet år efter overtagelse, med et hus vi ikke vil ændre noget på, hverken indvendigt eller udvendigt