Heidi og Rasmus bygger K2 Individual Funkis

K2 Individual Funkis

Heidi og Rasmus byggeprojekt

Vi kom fra et hus på 132 m2 bygget i 1982, hvilket er det eneste hus vi har boet i, inden vi nu ville bygge vores eget hus. Allerede 2 år inden vi gik i jorden, begyndte vi overvejelser omkring byggestil, størrelse af hus, materialer, pris m.m., og vi kørte rundt i nybyggerområder og søgte inspiration. Sideløbende har vi haft en arbejdsproces med en arkitekt, og fra ham fik vi et skitseprojekt, som opfyldte vores families ønsker og behov. Denne skitse ville vi tage videre med en totalentreprenør, da vi ønskede “all-inklusive løsningen” for udførelsen af projektet.

Da vi endelig fik vores byggegrund, havde vi derfor gjort de fleste overvejelser og truffet mange valg, og vi var derfor klar til at lukke aftalen om projektet med en entreprenør.

Vi var indledningsvis i dialog med 4 forskellige entreprenører, men det stod hurtigt klart, at valget stod mellem to, og her faldt valget på K2. Det har vi ikke fortrudt.

Hvordan gik det til at Heidi og Rasmus valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Valget faldt på K2 af flere grunde.
Når man skal investere i et hus, er tillid for os altafgørende. Efter første møde med Benny, sad vi efterfølgende med et indtryk af, at vi var i gode hænder hos K2. Det bekræftede dermed den positive omtale vi udelukkende havde hørt om K2 forinden.
Igennem byggeprocessen har vi heller ikke på noget tidspunkt været usikre omkring forløbet, og vi følte os altid godt og professionelt behandlet, både før, under og efter byggeprocessen.

Heidi og Rasmus valgte hustypen K2 Individual Funkis fordi…

Vi var sammen med arkitekten omkring mange forskellige planløsninger, men har altid været sikker på, at vi ville bygge funkis.

Vores ønsker til et hus var:
– Masser af plads og højt til loftet i køkken/alrum, der for os er det vigtigste rum i huset.
– “Nordisk udtryk” i materialevalg; lys teglsten og hvide vinduer.
– Store vinduespartier med masser af lysindfald.
– God akustik.
– Ovenlysvinduer for ekstra lys i køkken/alrum samt gangareal.
– Overdækket terrasse til at forlænge udendørssæsonen.
– Tørskoet adgang fra bil til baggang.
– Minimalt udendørs vedligehold.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Vi synes K2 har leveret en høj kvalitet og en flot udførsel. Under byggeprocessen boede vi 500m fra grunden, så vi var dagligt forbi, for at følge udviklingen. Vi talte ofte med håndværkerne, der gerne tog sig tid til at fortælle og svare på vores spørgsmål.
Hele byggeprocessen har været præget af god dialog, velvilje til at få tingene til at lykkedes, og ikke mindst tryghed under hele forløbet.

Vi kan kun anbefale andre at bygge med K2.