Heidi og Daniel bygger K2 Individual Arkitec

K2 Individual Arkitec

Heidi og Daniels byggeprojekt

Hvordan gik det til at Heidi og Daniel valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Vores valg stod mellem et nyere allerede bygget hus eller selv at bygge. Valget faldt naturligt på selv at bygge da budgettet var stort set var det samme. Samtidigt fik vi mulighed for at købe en grund i vores ”drømmekvarter” i Torsted, Horsens. Så kombination gjorde at valget på selv at bygge var nem.

Heidi og Daniel valgte hustypen K2 Individual Arkitec fordi…

Et parameter for selv at gå i krig med at bygge var at vi kunne få den stilart vi ønskede os. Hos K2Huset hedder denne Arkitec. Det som gjorde det muligt at bygge et hus i denne stilart var kort og godt den attraktive pris K2Huset havde. Vi benyttede os af et kampagnetilbud som kørte i den periode. Kombinationen af stilart, murstensvalg, størrelse på huset (150kvm) og indvendig materialevalg gør at vi i dag står tilbage med en rigtig god fornemmelse og er meget tilfredse med det færdige resultat. Lofthøjden, det store Velux vindue i køkken/alrum, troldtekt og de ekstra høje vinduer i stuen er detaljer vi specifikt vil udpege, og som vi er ekstra glade for.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

-Tæt og personlig kontakt/dialog hele vejen igennem byggeriet

-Tidsplanen bliver nøje holdt

-Gode grundmaterialer bliver brugt

-Attraktive priser

-God sparring omkring materialevalg

-Fleksibel ved ønsker til ændringer (vi flyttede bryggers og lille bad om med børneværelserne)

Har du spørgsmål til familien?

Vi har været så heldige at Heidi og Daniel har indvilliget at hjælpe andre, der står foran et fremtidigt byggeprojekt, således i forhåbentligt kan drage fordel af deres erfaringer.

Kontakt familien på: dsogaard@gmail.com