Halime Betül & Bilgehans bygger K2 Individual Funkis

K2 Individual Funkis

Halime Betül & Bilgehans byggeprojekt

Hvordan gik det til at Halime Betül & Bilgehan valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.
Vi har haft møder med forskellige byggefirmaer og har besøgt flere forskellige udstillingshuse.
K2huset formåede at vinde vores tillid med gennemskuelige priser og de bygger bestemt kvalitetshuse i forhold til konkurrenterne på markedet!

Vores første tanke var at bygge et vinkelhus, men vi ombestemte os efter vi var i en af K2 huset længde –udstillingshuse. Plantegningen var virkelig gennemført og vi ønskede et magen til med lidt ændringer. Huset havde en helt anden aura og akustik, der adskilte sig fra de andre udstillingshuse i udstillingsbyen.

 

Halime Betül & Bilgehan valgte hustypen K2 Individual Funkis fordi…
Vores drømmehus er et funkishus, da det har en enkel og ren arkitektonisk stil, som vi synes giver et rigtig flot udtryk i nybyggede huse. Vi ønskede det b.la. fordi det kunne give os mulighed for ovenlys, store regulære lyse rum med ekstra højdeloft i hele huset og en ekstra højde i husets hjerte, som er køkken/alrum.

For os var processen et spændende projekt og vi så frem til møderne. Vi valgte materialerne nøje og vil helst ikke spare, da det skulle være et hus hvor vi skulle bo i mange år. Materialerne skulle passe ind til enhver smag og være tidløs.

 

Hvorfor bygge med K2 Huset?
Vi har haft en professionel og god dialog hele forløbet igennem.
Alle vores ønsker er blevet hørt og gennemtænkt med de dygtigste fagfolk og entreprenør, som har formået at tænke de mindste detaljer ind for os.
Vi har for nyligt fået en ejendomsmægler forbi og hun var begejstret over det flotte håndværk, hvilket vi blev meget stolte over at høre.
Vi har stadigvæk en god dialog med K2 Huset efter 1,5 år i huset. Når der er det mindste, er de til hjælp.
Rigtig søde og jordnære mennesker.

Vi kan varmt anbefale K2 huset og hvis vi en dag skal bygge igen, så skal det helt klart være med dem.