Gitte og Ole bygger K2 Individual Funkis

K2 Individual Funkis

Gitte og Oles Byggeprojekt

Hvordan gik det til at Gitte og Ole valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Vi havde over længere tid afsøgt markedet for byggefirmaer. Vi havde mange besøg hos forskellige byggefirmaer, men følte os trygge hos Dennis. Vi kiggede efter kvalitet og selvfølgelig pris. Vi så flere af K2husets udstillingshuse og synes godt om deres stil og kvalitet. Samtidig gav de os mulighed for at bygge os det hus vi gerne ville, og de kom med god sparring.

Gitte og Ole valgte hustypen K2 Individual Funkis fordi…

Det var vigtigt for os, at det var et funkishus og at det gav os mulighed for at lave hyggekroge ved forskydninger af ydermurene. Vi ønskede også at der var lys gennem køkkenalrummet, hvilket har givet et dejligt lyst rum. Vi har løftet loftshøjden til 260 cm i hele huset, da vi valgte at få troltektlofter og at det gav lidt luft. Sidegevinsten ved dette er dejlig høje og store vinduer

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Vi valgte K2huset fordi de var konkurrencedygtige på prisen, og fordi de var til at snakke med i forhold til de ønsker vi havde til vores hus. Vi var presset på tiden, da vi kun havde kort tid at bygge i, men hele vejen igennem har K2huset udvist vilje og engagement. De har overholdt alle tidsfrister, holdt det pænt på byggepladsen og de har overholdt den aftalte pris. Ingen ubehagelige ekstraregninger. De leverede endda huset til os 1, 5 måned før aftalt tid. Det var muligt at følge med i byggeperioden, og der var tæt kontakt mellem os og K2huset. De små ting der har været i byggeperioden, er blevet løst med det samme og med smil og uden diskussion. Kvaliteten er i top og vi har kun positive ting at sige om at bygge med K2huset. En god oplevelse!