Gitte og Kristian bygger K2 Individual Funkis

K2 Individual Funkis

Gitte og Kristians byggeprojekt

Hvordan gik det til at Gitte og Kristian valgte K2huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

De havde hørt om flere familier fra Lind og Gjellerup som havde bygget med K2huset. For Familien Anker var det vigtigt, at finde et firma som bygger huse i en god kvalitet. De valgte at bygge nyt, idet de ikke kunne finde nogle huse i Gjellerup som de syntes om.

Enten skulle de renoveres for et større beløb eller også var husene alt for dyre set i forhold til at bygge selv. Derfor bad de to lokale byggefirmaer herunder K2Huset om et tilbud jævnfør deres ønsker. Efter at have studeret de to tilbud blev de enige om at K2Huset skulle bygge deres nye hus.

Dette har De ikke fortrudt.

Efter flere møder med k2Husets sælger Dennis, Og besøg i deres udstillingshuse, var vi enige om, at Funkis Høj var det rette for os. Vi ønskede et lyst og venligt hus som så moderne ud. Valget af de ekstra loft meter i køkken/alrum er vi meget glade for. Vi valgte at sætte overlys med automatisk opluk i køkken/alrum, samt voksen bad. Vinduerne giver at super godt lysindfald i huset. Akustikken med troldtekt i lofter er helt super. Husets indretning med værelser mm.

Har vi selv valgt at indrette og samarbejdet med k2´s tegner og sælger har været super. Flere tegninger blev lavet og vi er i dag meget glade for resultatet. Et andet ønske for os var at vores indervægge skulle udføres som fuldmuret, dette var fra starten et must, som vi syntes godt om. Helt specielt, er lyden i huset, da væggene tager meget lyd. De fuldmurede vægge sammen med deres løsning med massive døre giver et godt lyd indeklima.

FAMILIEN ANKER VILLE HAVE EN FUNKIS HVORFOR BYGGE MED K2HUSET?

Vi havde fra flere hørt godt om K2Huset, og derfor var det naturligt at vi tog kontakt til deres sælger Dennis Christensen. Vi så flere udstillingshuse, også fra andre byggefirmaer og det samlede kvalitets indtryk var at K2 ligger i top.

Vi har derfor ikke fortrudt vores valg og gæster som besøger os er også alle meget imponeret over huset.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL FAMILIEN?

Vi har været så heldige at Familien Anker har Indvilliget i at hjælpe andre, der står foran fremtidigt byggeprojekt, således i forhåbentlig kan drage fordel af deres erfaringer

Kontakt familien på mail: Canker95@gmail.com