Familien Lund bygger K2 Individual Basic

K2 Individual Basic

Familien Lunds byggeprojekt

Hvordan gik det til at familien Lund valgte K2huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Familieforøgelse kickstartede familien Lunds ønske om hus og have, og da de brugte huse ikke kunne leve op til deres behov og krav, var der kun en løsning tilbage – nemlig at bygge et nyt hus.

”Vi havde undersøgt markedet for brugte huse og kunne umiddelbart se, at med den pose penge vi havde, skulle de brugte huse have en større renovering, som hurtigt ville løbe op i, hvad et nyt hus ville koste – vi ville desuden miste muligheden for at være medbestemmende på planløsningen mm.

Derfor spurgte vi 6 typehusfirmaer om priser, men fandt hurtigt ud af, hvor svært det er at adskille tilbuddene fra hinanden. Derfor valgte vi at hyre en byggesagkyndig, som samtidig var ven af familien. Det var utrolig betryggende at overlade en så vigtig økonomisk beslutning til en, der ved hvad det hele handler om.

Selvom det selvfølgelig kostede lidt, mener vi også i dag, at pengene er givet godt ud.

Da vi valgte byggefirma, lagde vi også vægt på, om de svarede på mails og telefonopringninger efter aftale, var tilbuddene præcise og var der lyttet til vores ønsker. Alt i alt en spændende, men også krævende proces”.

”Selvom vi valgte et såkaldt typehus koncept, ville vi ikke gå på kompromis med planløsningen. Fordi den ideelle planløsning, uden spildplads, er en økonomisk god forretning. Derudover havde vi også nogle specielle krav til planløsningen i forhold til, hvordan vores dagligdag skal fungere.

Derfor er vores råd, at man ikke skal gå på kompromis med planløsningen og kun vælge de firmaer, hvor man er medbestemmende på planløsningen mm.”.

Familien Lund valgte et Basic hus

”For eksempel havde vi et ønske om vinduer med sprosser for at give et mere landligt udtryk. Flere firmaer skulle have en væsentlig merpris, men hos K2huset var det stort set den samme pris. Derudover skulle vi ikke betale merpris for ændringer, som vi skulle andre steder”.

Hvorfor bygge med K2Huset?

”Det eneste vi godt kunne have ønsket os var en lidt hurtigere kommunikation under selve byggeforløbet, de få gange vi havde spørgsmål”. ”Den bedste anbefaling, vi kan give, er at hvis vi skal bygge igen, ville vi uden tøven vælge K2huset, da vi fik en uovertruffen håndværksmæssig kvalitet til en meget fornuftig pris”. ”En væsentlig årsag til, at vi valgte K2huset til at bygge vores drømmehus, var vores byggerådgiver, som havde samarbejdet med K2huset før.

Samtidig har vi måtte konkludere, at den kvalitet vi har set i udstillingshusene, har været meget svingende, og der skillede K2huset sig ud. Så vores råd er tag ud i udstillingshusene for at se den store forskel i kvalitet hos de forskellige byggefirmaer. Derudover havde vi en god mavefornemmelse.

Samarbejdet var fra starten konstruktiv og alle tidsfrister blev overholdt”.

”Vi modtog hurtigt en tidsplan for byggeriet og vores opstart blev fremskyndet, da vi gerne ville flytte ind, inden vi fik familieforøgelse. Alle deadlines under byggeriet blev overholdt og samarbejdet med underleverandørerne var konstruktiv og god”.

Har du spørgsmål til familien?

Vi har været så heldige, at Familien Lund har indvilliget i at hjælpe andre, der står foran et fremtidigt byggeprojekt, således i forhåbentligt kan drage fordel af deres erfaringer.

Kontakt familien på mail: plh@sol.dk