Dorte og Torben bygger K2 Individual Arkitec

Dorte og Torbens K2 Individual Arkitec projekt

Dorte og Torbens byggeprojekt

Hvordan gik det til at Dorte og Torben valgte K2Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt?

Dorte og Torben boede i et klassisk 70’er hus med udhæng og trægavle, som efterhånden trængte til en del renovering og istandsættelse. Samtidig var der ikke stor forskel prismæssigt fra deres nuværende hus til et nyt, når den samlede istandsættelse var lagt oveni.

Familien på fem ønskede et vedligeholdelsesfrit og energ rigtigt hus, som svarede til kravene i 2011, der samtidig kunne opfylde familiens pladsbehov de næste 10 år. Derfor gik familien på udkig efter et byggefirma, der kunne løse ovenstående udfordringer.

”Vi var ude og se på forskellige udstillingshuse fra forskellige byggefirmaer og høre om andres erfaringer med byggefirmaerne. Derudover var det vigtigt for os, at der var en god kemi mellem os og byggefirmaet – om byggefirmaet forstod vores ide om, hvad vi kunne tænke os at bygge. Selvfølgelig var prisen også en vigtig parameter, derfor var det vigtigt, at byggefirmaet kunne opfylde vores krav til pris, så det ikke endte med at blive for dyrt”. .

”For os var det væsentligt, at planløsningen kunne udformes efter vores ønske – og det blev den.

Vi valgte Arkitec – Ensidig taghældning 199 m2, fordi den arkitektonisk appellerer til os samtidig med, at den giver et fantastisk lysindfald fra de store vinduer. Vi var samtidig opmærksomme på akustikken, derfor valgte vi Troldtekt som lofter – og det virker.

Stuen og køkkenalrum er blevet prioriteret højt, fordi det er her, vi opholder os.

Dorte og Torben valgte Arkitec – ensidig taghældning

Værelserne måtte heller ikke blive alt for små, da de jo skal passe til teenagere og halvvoksne børn, som bare kræver meget plads til seng og stort fjernsyn. Da der jo ikke er noget plads til opbevaring, prioriterede vi også en stor garage, hvor alt vores ”skrammel” kan opbevares og samtidig bruges til gildesal.

Hvorfor bygge med K2Huset?

Da vi var overladt til os selv at påpege manglerne. Men vi står i dag med et tilfredsstillende stykke arbejde herunder også maling og fugning. Vil i anbefale andre at bygge med k2huset? ”Ja det vil godt, men det kræver en hel del overskud at bygge, selvom man ikke skal røre en finger selv – det skal man være indstillet på”.

I forlængelse af det vi tidligere har nævnt om gode råd til den byggeinteresserede, så er vores holdning, at man ikke skal spare på de ting, som ikke umiddelbart kan skiftes ud f.eks. mursten, klinker, vvs og el, derimod kan vandhaner, inventar og hårde hvidevarer udskiftes løbende.

For os hjalp det at lave et budgetskema for løbende at holde øje med udgifterne og de ekstraposter, der måtte komme. Og husk, lad jer ikke bremse af at spørge ind til ting, som i ikke forstår.

Vi valgte K2Huset, fordi at kemien og prisen passede sammen – og det gjorde den også hele vejen igennem.

Vores forventninger blev i store træk opfyldte. Vi følte os ikke fuldt ud tilfredse med fugningen af vinduer og malingsdelen.

Har du spørgsmål til familien?

Vi har været så heldige, at Dorte og Torben har indvilliget i at hjælpe andre, der står foran et fremtidigt byggeprojekt, således i forhåbentligt kan drage fordel af deres erfaringer.

Kontakt familien på mail: dtandersen@altiboxmail.dk