Diana og Bjarke bygger K2 Individual Funkis

K2 Individual Funkis

Diana og Bjarkes Byggeprojekt

Hvordan gik det til at Diana og Bjarke valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Først og fremmest var det vigtigt for os, at det var et byggefirma, som kunne være fleksible i forhold til materialevalg og ville være åbne for at vi kunne gøre nogle ting selv. Derudover var det vigtigt for os at finde et byggefirma som vi havde tillid til.

Diana og Bjarke valgte hustypen K2 Individual Funkis fordi…

Vi havde selv lavet en skitse for, hvordan vores Funkis villa skulle se ud og med udgangspunkt i denne kom K2 Huset med råd og vejledning, så vi til slut kom frem til et resultat som var optimal i forhold til udnyttelse af kvadratmeter, materialer osv.

Loftshøjden er det ”specielle” ved vores hus (3,70 m) og var derfor en meget vigtig faktor for os. Med en sådan loftshøjde er det naturligt at bekymre sig om akustikken, men med den rette vejledning i valg af lofter fungerer det super godt og vi er blevet meget glad for vores valg, da det giver rummene en helt speciel atmosfære.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Det var et ret nemt valg for os. Venner og bekendte kunne kun anbefale dem, da alle havde haft et super godt samarbejde med dem og var tilfredse med det færdige resultat. Og så var de meget åbne over for vores egne ideer og at vi selv stod for nogle ting.