Christina og Thomas bygger K2 Individual Basic

K2 Individual Basic

Christina og Thomas Byggeprojekt

Hvordan gik det til at Christina og Thomas valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Der er rigtig mange ting at tage højde for, når først beslutningen er taget om at bygge nyt. Det er selvfølgelig vigtigt, at man undersøger forskellige byggefirmaer inden man vælger et. Derefter skal man ikke nødvendigvis kun gå efter det firma med den skarpeste pris, men vægte mavefornemmelsen højere. Det er jo et hus man forhåbentlig skal bo i, i mange år, så det er vigtigt at man bliver rådgivet til de rette løsninger/tilvalg, så man ikke bagefter står med nogle ting man er kede af, eller hele tiden skal have udbedret nogle fejl.

Christina og Thomas valgte hustypen K2 Individual Basic fordi…

Vi valgte at bygge K2 Basic, da den gav mulighed for loftplads til opbevaring af forskellige ting. Derudover beskytter udhænget også mure og fuger fra vind og vejr i forhold til et funkishus.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Vi valgte K2 huset, fordi vi netop havde en god mavefornemmelse og fik en del hjælp til løsninger af Dennis Christensen, som vi efterfølgende har fået en del ros for og stadig er ret tilfredse med. Vores indtryk var ikke at Dennis gik efter at sælge de dyreste løsninger, men mere de løsninger der gav mening ud fra vores budget og ønsker.

Derudover var vores indtryk også at K2 huset havde faste samarbejdspartnere, som sikrede en høj kvalitet i arbejdet. Vores egen byggerådgiver havde stort set ingen anmærkninger ved gennemgang af det færdige hus.

Hvis/når vi skal bygge igen, får K2 huset helt sikkert en opkald igen.