Camilla og Kristian bygger K2 Individual Funkis

K2 Individual Funkis

Camilla og Kristians Byggeprojekt

Vi var så heldige at finde den helt perfekte byggegrund – en stor grund på 2500 m2 hvor vi skulle bygge vores drømmehus.

Hvordan gik det til at Camilla og Kristian valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Vi brugte meget tid på at finde det rette byggefirma til at bygge huset for os, da vi lægger stor vægt på at der under byggeprocessen er tryghed og tillid til at vores ønsker bliver opfyldt og huset bliver opført i høj kvalitet af dygtige håndværkere. Vi blev anbefalet K2Huset og ved besøg i et af udstillingshusene blev vi hurtig fanget af den høje kvalitet, fleksibilitet i materialevalg og sans for de små detaljer i byggeriet.

Camilla og Kristian valgte hustypen K2 Funkis fordi…

Vi ønskede fra starten en funktis villa i H-form, med højt til loftet og massere af lys. Et vedligeholdsfrit hus med et minimalistisk udtryk var vores ønske, og vi er virkelig glade for resultatet med de grå mursten, sorte vinduer og zink. Den store overdækket terrasse er vi specielt glade for og den bruges året rundt. Indretningen skulle udnyttes optimalt og med store rum der passer til vores familie i mange år frem. Et stort køkken-alrum med plads til gæster er huset hjerte og derudfra er resten af husets rum placeret. Køkkenalrummets bedste detalje er den rå murstensvæg, som bryder de hvide rammer og skaber varme og hygge i det store rum med ekstra højt til loftet. Multirummet med indgang til børneværelserne var også et stort ønske, og der er blevet formet en børneafdeling som kan vokse med børnene. Alle rum har troldtekt lofter og det er helt klart det bedste valg i huset – akustikken er vanedannende og vi nyder at have huset fuld af gæster, og der samtidig er en roligt atmosfære. En meget praktisk og helt klart uundværlig detalje i huset er vores Viktualierum, som vi bruger hver dag og er eneste opbevaringsrum i huset. Fantastisk til opbevaring af tørvarer, køkkenmaskiner, køkkenrulle/toiletpapir, ekstra stole til når der er gæster, håndstøvsuger osv. Ovenlysvinduerne giver også huset et helt speciel udtryk og skaber meget lys i rummene og på en varm sommerdag er det skønt at kunne åbne ovenlysvinduerne og få luft gennem huset.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Vi valgte K2huset, da vi fandt en tryghed og tillid som var vigtig for os! Sans for detaljer og fleksibilitet i valg af materialer var medvirkende til at vores valg faldt på K2huset.