Benedikte og Dennis bygger K2 Individual Arkitec

K2 Individual Arkitec

Benedikte og Dennis Byggeprojekt

Hvordan gik det til at Benedikte og Dennis valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

I 2006 byggede vi vores første hus i Gødvad, Silkeborg. Da der kom nye grunde til salg i vores område, var vi klar på et nyt byggeeventyr. Vi valgte 3 byggefirmaer ud, som vi tænkte kunne være interessante, hvorefter vi afholdte møder med alle firmaerne om vores ideer og drømme. Efter møderne og kig på de forskellige udstillingshuse var vi ikke i tvivl om, at K2 var det rigtig valg for os. Et midtjysk firma med fødderne solidt plantet i jorden og styr på sagerne. Vores valg blev også nemmere af, at alle vi mødte snakkede eller havde hørt godt om dem. Desuden var Bennys rolige og humoristiske gemyt det perfekte match for os.

Benedikte og Dennis valgte hustypen K2 Individual Arkitec …

Det vi efterfølgende er meget glade for ved vores plantegning er, vores store køkken/alrum, hvor vi virkelig kan samle mange mennesker uden at det mærkes. Vores skur som er bygget på huset, så man har direkte adgang fra hus skal også fremhæves, da de føles som ekstra kvadratmeter. Sidst men ikke mindst er vi utrolig glade for vores vestvendte hus, hvor vi har solen helt til og med solnedgang, så kaffen kan nydes på terrassen om eftermiddagen og aftenen.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Byggeprocessen forløb som planlagt med meget professionelle håndværkere, som var de perfekte sparringspartnere undervejs, hvor mindre detaljer skulle på plads. Dette resulterede i et slutprodukt, der fuldt ud levede op til vores drømme. Derfor kan vi kun give K2-huset de bedste anbefalinger.